• Home
  • /Artikler
  • /Kredittkort som gir rabatt på reiser og hotell

Kredittkort som gir rabatt på reiser og hotell

kredittkort som tilbyr rabatt på reiser

Er du, som mange nordmenn, glad i å reise og feriere utenlands? I så fall bør du bringe med deg menneskets beste venn på reisen – og da snakker vi ikke om bikkja – men nemlig om kredittkortet. Og ikke hvilket som helst kredittkort, for det er kun de beste kortene på det norske markedet som tilbyr deg reiserabatter og andre fordeler som er velegnet når man ferierer utenlands. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på fire anbefalte kredittkort med gode reiserabatter.

Norwegian-kortet

Det første kredittkortet vi skal trekke frem, er Norwegian-kortet fra Bank Norwegian. Sistnevnte er et selskap underlagt det populære flyselskapet Norwegian, og da er det kanskje ikke nødvendig å påpeke at samarbeidet mellom disse to er nokså tett. Ved å bruke dette kredittkortet i hverdagen kan du faktisk spare deg til en ferie ved å handle – ettersom du får 1% bonus på hver transaksjon du utfører med kortet.

Bonusen kan du bruke på flybilletter hos flyselskapet Norwegian, samtidig som du også får rabatt på kjøp av flybilletter dersom du bruker Norwegian-kortet til å betale. Dette gjør at Norwegian-kortet er et optimalt kredittkort når du reiser mye, og det har samtidig en hel del andre fordeler og rabatter som du kan dra nytte av.

Re:member

Med kredittkortet Re:member i lommeboka får du samtidig tilgang til fordelsprogrammet Re:member rewards. Dette er et av de mest moderne og populære fordelsprogrammene tilknyttet norske kredittkort, og gir deg først og fremst rabatter i norske nettbutikker. Hvordan kan man relatere dette til reiserabatter, tenker du kanskje da. Men ettersom kredittkortet har avtaler med store selskaper både innenfor transport og overnatting, så er det mye penger å spare på bruk av kredittkortet i forkant av reisen.

Blant annet får du reiserabatt fra selskaper som SAS (60kr), Booking.com (110kr), Hotels.com (10%) og Expedia (12%). Bruker du ditt Re:member-kredittkort konsekvent når du betaler for reiser og overnattinger, så er det ingen tvil om at det er penger å spare når man ferierer utenlands.

Gebyrfri Visa

For deg som reiser mye i Skandinavia eller innenlands i Norge, så er Gebyrfri Visa et meget gunstig kredittkort å ha med seg på reisen. Her får man nemlig hele 10 prosent på alle overnattinger på Comfort-hotell over hele Norge, Sverige og Danmark. Denne rabatten kommer i tillegg til massevis av andre spennende fordeler med kredittkortet, som blant annet gir deg avslag i nettbutikker og restauranter.

Sistnevnte kan også være greit å benytte seg av når man skal feriere i Norge, for gjennom Gebyrfri Visa kan du spare så mye som 30 prosent når du spiser på utvalgte restauranter. Det er slettes ikke dårlig!

VIP Credit Card

VIP Credit Card er et kredittkort som passer både for deg som vil føle deg eksklusiv, men som også passer meget bra for den som ønsker å spare litt penger når man ferierer. For gjennom VIP Credit Card får du blant annet hele 10 prosent på all leiebil gjennom AVIS Bilutleie – uansett om det er i Norge eller i utlandet. Kredittkortet gir deg også rabatter på utvalgte hoteller og spa-avdelinger i Norge, i tillegg til rabatter og avslag på alt fra bespisning til interiør og frisør. Dette er et kredittkort som du absolutt kan dra nytte av på reisen, spesielt siden det også har reiseforsikring inkludert.