Credits Visa

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.668,-.

Nøkkeltall

Effektiv rente:21,82 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:51 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:0
Uttak i bank:0
Faktura:0
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Nei
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Credits Visa

Credits Visa er trolig ikke det mest populære kredittkortet i Norge, men det er et kredittkort med såpass gunstige betingelser at det absolutt fortjener mer oppmerksomhet enn hva det har fått. Det er det norske finansieringsselskapet BB Finans som står bak kredittkortet, som blant annet utmerker seg med lav rente og høy kredittgrense. Samtidig så er kortet hundre prosent gebyrfritt og man kan utsette betalingen i nesten to måneder!

Effektiv rente og kredittgrense

Som vi så vidt snakket om innledningsvis, så er Credits Visa et kredittkort med nokså gunstige betingelser, som gjør at kredittkortet egner seg fra for kredittbrukeren som ikke alltid betaler tilbake det han har brukt innen forfall. For med en maksimal kredittgrense på hele 100 000 kroner skulle det være penger nok for de fleste, samtidig som en effektiv rente på habile 21,82 prosent absolutt gjør det forsvarlig å handle ting på avbetaling med kortet. Dessuten har man inntil 51 dager med rentefri betalingsutsettelse, noe som er lengre enn hva de fleste andre banker kan tilby deg.

fordeler Fordeler:

– Høy kredittgrense
– Lav effektiv rente
– Reiseforsikring inkludert
– Gebyrfritt

ulemper Ulemper:

– Ingen cashback eller rabatter

Bonuser, rabatter og cashback

For mange så er bonuser, rabatter og cashback viktig når man velger kredittkort, mens det for andre igjen er betingelsene som er betydelige. I dette tilfellet så finnes det verken bonuser eller rabatter, og følgelig er Credits Visa et dårlig kredittkort for den som vil spare penger på handel.

Bensinkort

Credits Visa har ingen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Credits Visa har en gunstig reise- og avbestillingsforsikring inkludert dersom du betaler minst halve reisen med kredittkortet ditt. Man trenger ikke gjøre noe mer for å aktivere den, og hele familien er dekket av forsikringen (barn under 21 år som bor hjemme). Om du reiser med et følge utenom familien så dekkes inntil tre personer av forsikringen. Forsikringen gjelder både tyveri, sykdom og ulykker, samt en god del andre faktorer som du kan lese mer om i forsikringsvilkårene.

Vilkår

Du må være minst 18 år gammel for å søke.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: BB Finans, Fageråsveien 2, 5067 Minde
Telefon: 05115

Gå til bestilling