Skandiabanken VISA

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.189,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:14,96 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:50 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:50,-
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:0
Uttak i bank:0
Faktura:0
Overtrekksgebyr:18 % rente
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Skandiabanken VISA

Blant de mange kredittkortene som tilbys i Norge, så er det vanskelig å kåre det aller beste. Men når den skandinaviske storbanken Skandiabanken stiller opp med et såpass bra kredittkort som de gjør, så er det vanskelig å la vær å skryte av det. For kredittkortet fra Skandiabanken har gått helt til topps i flere norske tester, og har såpass gunstige betingelser at det nærmest er utrolig. Blant annet så kan vi innledningsvis nevnte lav rente, penger tilbake når du handler og et kredittkort som er hunder prosent gebyrfritt både innen- og utenlands.

Effektiv rente og kredittgrense

Når man snakker om norske kredittkort, så er gjerne den effektive renten på noen-og-tjue prosent eller enda høyere. Dette er helt normalt, men Skandiabanken vil det tydeligvis annerledes. For med Skandiabanken kredittkort får du en effektiv rente på 14,96 prosent, noe som egentlig minner mer om et veldig godt forbrukslån. Renten er over 10 prosent lavere enn snittet for norske kredittkort! Samtidig kan man søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, noe som gjør at Skandiabanken sitt kredittkort egner seg like bra for den som skal handle på avbetaling som for den som er disiplinert og alltid betaler regningene i tide. Uansett får du også 50 dager med rentefri betalingsutsettelse.

fordeler Fordeler:

– Landets laveste effektive rente
– Høy kredittgrense
– Reiseforsikring inkludert
– Gebyrfritt kredittkort

ulemper Ulemper:

– Kjedelig rabattprogram

Bonuser, rabatter og cashback

Hvis man skulle trekke frem en ulempe med Skandiabanken sitt kredittkort, så må det være på disse punktene. For kredittkortet har ingen cashbackordning, men tilbyr en noenlunde godkjent rabattordning. Banken har nemlig avtaler med en rekke ulike restauranter og butikker i Norge (og på nett) som gir deg avslag når du handler, men i motsetning til rabattprogrammene hos andre kredittkorttilbydere er det ikke noe å hoppe i taket for.

Bensinkort

Skandiabanken har ikke bensinbonus.

Forsikringer

Med Skandiabanken sitt kredittkort så får du reiseforsikring inkludert når du betaler minst halve reisen med kredittkortet. Forsikringen dekker alt fra sykdom og ulykker til tyveri, tap av bagasje, forsinkede avganger med mer. Ikke nok med at du selv er dekket, så blir også tre av reisefølget ditt dekket av forsikringen – eller alle som bor i samme hus og er en del av samme familie. Inkludert har man også en avbestillingsforsikring som kan komme til nytte ved sykdom eller lignende.

Vilkår

– Du må bli kunde hos Skandiabanken før du kan søke om kredittkortet.
– Du må være minst 18 år gammel.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Folke Bernadottesvei, 5038 Bergen
Telefon: 810 01 001

Gå til bestilling