Fem kredittkort med høy kredittgrense

kredittkort-kredittgrense

Med et forbrukslån kan du søke om lån på inntil 500 000 kroner uten å stille sikkerhet. Men dersom du trenger mye penger på kort tid, og helst på minuttet, så er det et kredittkort som er alternativet. Kredittgrensen her er riktignok ikke like høy som ved et usikret lån, men allikevel finnes det mange norske kredittkort som tilbyr nokså høye kredittgrense. Vi skal her se på fem kredittkort med høy kredittgrense.

re:member MasterCard

En av de soleklare vinnerne når det kommer til kredittkort med høy kredittgrense, er kredittkortet re:member MasterCard fra utstederen EnterCard. Her kan du nemlig søke om en kredittgrense på inntil 150 000 kroner, noe som er mer eller mindre rekord i norsk målestokk. Med andre ord skulle det være nok penger for de fleste av oss – og heldigvis har man da inntil 45 dager på seg med rentefri nedbetaling. Kanskje burde denne perioden ha vært enda lengre når kredittgrensen er såpass høy som den faktisk er?

SAS EuroBonus American Express

Et annet godt alternativ dersom du trenger et kredittkort med høy kredittgrense, er kombinasjonskortet SAS EuroBonus American Express som er et samarbeid mellom den amerikanske banken og det skandinaviske flyselskapet SAS. Her får du i utgangspunktet opp mot 150 000 kroner i kreditt, men ifølge selskapet selv er det ingen egentlig sperre her. Trenger du mer kreditt og har god økonomi, så kan kreditten utvides nærmest til det uendelige. Høres ikke det greit ut?

Ikano VISA

De fleste øvrige kredittkort, foruten om de to overnevnte, har en kredittgrense som er nokså lavere – men allikevel høy nok for de fleste nordmenn. For eksempel så har kredittkortet Ikano VISA fra banken med samme navn en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Du får neppe en såpass høy grense som ny kunde, men erfaringsmessig så økes denne jevnlig for lojale kunder. Rentefri betalingsperiode for Ikano VISA er på høyst akseptable 50 dager.

Gebyrfri VISA

Santander er en stor bank i internasjonal målestokk, men gjør seg også godt bemerket på det norske markedet med sine mange kredittkort. Et av de aller beste er kredittkortet Gebyrfri VISA, som i tillegg til å være fullstendig blottet for gebyrer, har en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Her får du dessuten 50 dager på deg å betale ned den kreditten du har brukt før rentene begynner å løpe, og klarer du ikke det så er uansett ikke den effektive renten på 23,41 prosent alt for høy. Absolutt et bra kredittkort med høy kredittgrense.

Norwegian-kortet

Det femte og siste kredittkortet med høy kredittgrense som vi skal anbefale i denne artikkelen, er kredittkortet Norwegian-kortet fra Bank Norwegian. Også her er det en kredittgrense på inntil 100 000 kroner som er gjeldende. Hos Bank Norwegian får du 45 dager på deg til å tilbakebetale kreditten du har brukt, og den effektive renten ligger på 23,10 prosent. Fordeler med dette kredittkortet er at det har 18års aldersgrense, samtidig som reiseforsikring ligger inkludert i kortet dersom du betaler minst halvparten av reisen med det.