Fem tilbydere av refinansiering

refinansiering

Skal du refinansiere gjeld i Norge, så har du mange muligheter. Svært mange norske banker tilbyr dette til sine kunder, og så lenge du er minst 18 år gammel og ikke har noen betalingsanmerkninger, så vil du i stor grad kunne ta opp et refinaniseringslån for å kvitte deg med dyre kreditorer og smålån. Men selv når du refinansierer så vil du ha et lån som er så billig som mulig, og derfor skal vi se nærmere på fem anbefalte tilbydere av refinansiering på det norske markedet.

Bank Norwegian refinansiering

Bank Norwegian er en populær tilbyder av finanstjenester som forbrukslån, kredittkort og ikke minst refinansiering av gjeld. Her kan du søke om å refinansiere gjeld på opp mot 500 000 kroner, i det som er en bank med få gebyrer og forholdsvis lavt rentenivå. Gjennomsnittsrenten når du refinansierer hos Bank Norwegian ligger på 17,80 prosent, men din individuelle rente fastsettes først når du har søkt om lånet. Videre så kan du bruke inntil 15 år på å nedbetale lånet du får fra Bank Norwegian.

Ikano Bank refinansiering

Også Ikano Bank kan hjelpe deg med refinansiering. Banken er nok først og fremst kjent for sine gode kredittkort, men er også en populær tilbyder av forbrukslån og refinansiering. Her er det dog snakk om langt mindre summer, med en maksimal lånegrense på 200 000 kroner. Allikevel kan dette være gunstig for folk flest, da den nominelle renten kan være så lav som 8,9 prosent. Det er naturligvis ikke nødvendig med sikkerhet når du skal søke om forbrukslån fra Ikano Bank, og banken har lettfattelige søknadsskjemaer på sine nettsider.

Komplett Bank refinansiering

Komplett.no er en av landets aller største nettbutikker, og selskapet bak denne bestemte seg i 2014 for å satse på banktjenester. Nå kan du søke om forbrukslån og refinansiering hos Komplett Bank, der de tilbyr deg å refinansiere summer opp mot 400 000 kroner. En stor fordel med denne banken er at du selv bestemmer nedbetalingstiden – her er det ingen frist. Hver eneste måned bestemmer du om du bare vil betale renter, eller også avdrag. Refinansierer du her kan du altså være sikker på at du får en helt annen betalingshverdag enn hva du hadde før du refinansierte. Effektiv rente er for øvrig i snitt på 16,90 prosent.

Santander refinansiering

Refinansierer du gjelden din hos Santander Consumer Bank, gjennom deres Santander Flexilån, så kan du få en av markedets aller beste renter. Den effektive renten kan være så lav som 10 prosent, men ligger i snitt på 16,33 prosent. En annen god grunn til å refinansiere gjennom Santander, er at lånet ikke har noe etableringsgebyr. Skal du refinansiere hos andre banker må du gjerne betale en 1000-lapp for det nye lånet, men hos Santander er det altså ingen direkteavgifter på denne måten. Nedbetalingstiden strekker seg til inntil 12 år.

yA Bank refinansiering

Den femte og siste tilbyderen av refinansiering som vi skal se på i denne artikkelen, heter yA Bank. Her kan du søke om å refinansiere summer på opptil 400 000 kroner fra du fyller 23 år. Banken har fornuftige gebyrer, deriblant et lavt termingebyr på 30 kroner, og en lang nedbetalingstid på inntil 15 år. Når det gjelder den effektive renten hos yA Bank, så ligger denne på 15,85 prosent, og det er faktisk den laveste gjennomsnittsrenten blant de fem tilbyderne vi har sammenlignet her. Kanskje yA Bank ikke er et dumt valg når du skal refinansiere gjelden din?