• Home
  • /Artikler
  • /5 kredittkort som tilbyr rabatter i nettbutikker

5 kredittkort som tilbyr rabatter i nettbutikker

nettbutikk rabatter

Vil du spare penger når du handler? I så fall bør du parkere det gamle bankkortet ditt, og heller skaffe deg et moderne kredittkort som tilbyr rabatter i nettbutikker. Og i motsetning til hva mange kanskje vil tro, så er dette absolutt ingen sjeldenhet, for det viser seg nå at stadig flere banker og kredittkorttilbydere skaffer seg avtaler med nettbutikker og større kjeder. Les videre for å finne ut hvordan du sparer penger på netthandel!

Slik sparer du penger på netthandel

Alt du trenger å gjøre for å spare penger når du handler i norske og nordiske nettbutikker, er å skaffe deg et kredittkort som har avtaler og rabattprogrammer med norske nettbutikker. Svært mange norske banker har dette, og for å gjøre det enkelt for deg så har vi ramset opp 5 kredittkort som tilbyr rabatter i nettbutikker under her.

For å motta rabatten trenger du som regel ikke gjøre annet enn å bruke kortet når du betaler, og så vil rabatten automatisk godskrives på neste faktura. Det er med andre ord ikke særlig komplisert, og når vi da nevner at rabatten gjerne strekker seg opp mot 20 prosent (eller enda mer!), så har du ingen grunn til å ikke skaffe deg et kredittkort som du kan bruke ved siden av – eller for å erstatte – det tradisjonelle bankkortet.

Fem anbefalte kredittkort med rabatter

Vi skal nå se nærmere på fem norske banker som tilbyr kredittkort der rabattprogrammene inkluderer nettbutikker.

re:member

Det kanskje beste kredittkortet for deg som vil ha omfattende rabatter i norske nettbutikker, er re:member sitt MasterCard. Med dette kredittkortet får du tilgang til rabattprogrammet re:member reward, som kort fortalt er et fordelsprogram med rabatter i over 200 nettbutikker. De største rabattene ligger på over 25 prosent, og følgelig kan man spare store summer på å bruke riktig kort når man betaler for netthandelen. I tillegg til dette så får du også rabatter på over 70 norske restauranter med dette kredittkortet.

365Privat MasterCard

Dette kredittkortet er først og fremst kjent for sin omfattende drivstoffbonus, der man sparer 3,65 prosent på alt drivstoff man fyller. Men 365Privat MasterCard har også et omfattende rabattprogram, som heter 365Direkte. Her får man rabatter i over 300 butikker, restauranter, nettbutikker og så videre. En stor andel av disse er kun nettbutikker, og vi kan nevne velkjente aktører som CDON.com, Blivakker.no, Komplettfritid.no og Nelly.com – bare for å ha nevnt noen få!

Shell MasterCard

Med kredittkortet Shell Mastercard får du tilgang til en hel haug av bonuser og rabatter. Først og fremst får du en gunstig bensinbonus, i tillegg til «cashback» på alt du handler over hele verden. Men det stanser ikke der – for Shell MasterCard har også et omfattende rabattprogram, som du får tilgang til gjennom «Fordelsportalen» når du er innlogget hos Ikano Bank. Her kan du spare penger i mange norske nettbutikker i ulike nisjer, deriblant CDON.com (elektronikk/sport), Nelly.com (klær), Stormberg (turklær) og Tretti.no (kjøkken/hvitevarer).

Gebyrfri Visa (Santander)

Med et kredittkort fra Santander (gjelder ikke bare Gebyrfri Visa – men også de øvrige kredittkortene fra banken), så kan du spare mye penger på netthandel og bestilling av reise/tjenester på nettet. For gjennom rabattprogrammet «Kickback», som er et Santander-produkt, så får du rabatter i kjente norske nettbutikker som Bokkilden.no, Euroflorist, Expedia, Hotels.com, Lenson, InkClub – og omtrent 195 flere butikker. Her er rabattene spesielt gode på overnatting, flyreiser, leiebil og hotell.

Skandiabanken kredittkort

Skandiabanken er en av få norske storbanken som har et eget og omfattende rabattprogram tilknyttet sitt kredittkort. Her kan du nemlig spare mye penger på handel både i fysiske butikker og i nettbutikker, med butikker i alle ulike bransjer. Deriblant på Kaffeklubben.no, RCpro.no, Ordnett.no, Altihuset.no, Reiseshop.no og Dashbordkamera.no. Bonusen strekker seg fra 5 til 20 prosent, og når man samtidig har en effektiv rente på under 15 prosent med Skandiabanken sitt kredittkort, så kan dette være et godt alternativ for den som shopper mye på nettet.