Cresco Gold VISA

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.822,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:26,74 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kr + 1 %
Uttak i bank:75 kr + 0,5 %
Faktura:35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:0,5% (minst 50 kr)
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Cresco Gold VISA

Cresco Gold er ett av flere kredittkort i produktserien Cresco, som er et underselskap av den norske banken DNB. De tilbyr ulike kredittkort tilpasset ulike bruksmønstre, og Cresco Gold er det selskapet selv kaller for «reisekortet». Det kommer blant annet av at det har betalingsfri utsettelse og både reise- og avbestillingsforsikring inkludert, noe som gjør det til et godt valg for nordmenn som ofte er på utenlandsreiser.

Effektiv rente og kredittgrense

Cresco Gold er uten tvil et godt reisefølge, men akkurat når det kommer til tilbakebetalingen av ferien så anbefaler vi ikke at man utsetter den for lenge. For den effektive renten er på 26,74 prosent, noe som gjør at det kan bli vel dyrt å vente med betalingen. Derfor anbefaler vi alltid at man betaler tilbake det man har brukt innen de 45 rentefrie dagene har passert. Utover dette så har Cresco Gold en maksimal kredittgrense på 100 000 kroner, som skulle gi deg fleksibilitet når du ferierer utenlands.

fordeler Fordeler:

– Reise- og avbestillingsforsikring
– Høy kredittgrense
– Gratis SMS-varsling i utlandet
– Rabatter

ulemper Ulemper:

– Ingen cashback
– Noe høy effektiv rente

Bonuser, rabatter og cashback

Kredittkortet Cresco Gold har ingen form for cashback, men det følger med en del rabatter som kunde hos Cresco. Blant annet så får du halv pris på overnatting i København, og rimeligere billetter dersom dere ønsker å besøke Legoland. Du får også avslag i prisen på overnattinger hos Scandic-kjeden, samt en hel del andre tilbud. Det er ingen form for bonuser heller med kredittkortet.

Bensinkort

Cresco Gold har ingen bensinbonus, men selskapet har et eget kredittkort for dette som heter Cresco Car Premium.

Forsikringer

Noe av det som gjør Cresco Gold til et bra reisekort, er at du får både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert gratis dersom du betaler minst halve reisen med kredittkortet. Da blir du selv dekket, pluss alle medlemmer av husstanden (eller tre medlemmer av reisefølget). Forsikringen gjelder for tyveri, ulykker og sykdom – men som alltid må du lese vilkårene først før du legger ut på reise.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Kundeservice
7483 Trondheim
Telefon: 815 22 040

Gå til bestilling