Diners Club

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.173,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:34,78 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:Selvvalgt
Årsavgift:695 kr
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:0
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Diners Club

Har du hørt om Diners Club? Svært mange har det, ettersom «klubben» har eksistert siden midten av 60-tallet. Selv om det høres veldig eksklusivt ut, så er det i praksis snakk om et tradisjonelt kredittkort der man kan få fordeler og rabatter gjennom kortet – i tillegg til alle de grunnleggende funksjonene et kredittkort har. Diners Club er et internasjonalt selskap som tilbyr kredittkort i hele verden, og i Norge heter deres mest populære kredittkort Diners Club privatkort. Kredittkortet er blant annet populært blant de som reiser mye på grunn av en reiseforsikring som er inkludert, samtidig som det gir deg tilgang til lounger på flyplasser.

Effektiv rente og kredittgrense

Diners Club er et kredittkort med mange fordeler og rabatter, som du kan lese mer om lengre ned. Men akkurat når det kommer til betingelsene, så scorer ikke Diners Club høyest. Den effektive renten er nemlig på hele 34,78 prosent, noe som gjør det til et av de dyreste kredittkortene i landet. Dette fordi det har et årsgebyr på 695 kroner, noe som bidrar til å sende den effektive renten til værs. Derfor egner ikke kortet seg for den disiplinerte bruker som vil ha et gratis kredittkort med fordeler, ettersom man uansett må betale langt mer med Diners Club enn hva man må med en rekke andre kredittkort.
Kredittkortet har dog ingen øvre kjøpsgrense, også kjent som kredittgrense, noe som gjør at man kan ha en veldig fleksibel bruk av kortet.

fordeler Fordeler:

– Rabatter og medlemstilbud
– Tilgang til flyplasslounger
– Ingen øvre kjøpsgrense

ulemper Ulemper:

– Årsgebyr og høy rente

 

 

Bonuser, rabatter og cashback

Diners Club har ingen cashback på kortet, men har massevis av rabatter og fordeler for deg som elsker å reise. Som en del av et internasjonalt konsept kan man i skrivende stund få rabatter både i Paris, København og andre deler av Europa – både på restauranter, overnatting, fly og så videre. Samtidig så gir kredittkortet deg tilgang til et hundretalls lounger på flyplasser over hele verden, slik at du virkelig kan føle deg eksklusiv med et Diners Club-kredittkort i lommeboka.

Bensinkort

Diners Club har ikke drivstoffbonus.

Forsikringer

En annen god grunn til å velge Diners Club som ditt «reisekort» er at det har reiseforsikring inkludert. Denne aktiveres automatisk når du bestiller reisen og betaler minst halvparten med kredittkortet ditt (gjelder kun transportkostnadene). Ifølge selskapet selv er dette en av markedets beste reiseforsikringer, som blant annet dekker alle familiemedlemmer og barn under 25 år. Alternativt kan forsikringen også dekke tre medreisende dersom du reiser med venner. Forsikringen gjelder over hele verden og for reiser på inntil 90 dager.

Vilkår

Du må være minst 18 år gammel for å søke om Diners Club.

Kontaktinformasjon

Epost: KontaktskjemaAdresse: Diners Club
Filipstad Brygge 1
Postboks 1672 Vika
0120 Oslo
Telefon: 21 01 53 00

Gå til bestilling