DNB Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:26,11 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:250 kr (ikke DNB-kunde)
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kr + 1%
Uttak i bank:75 kr + 1%
Faktura:20 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:100 kr
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om DNB Mastercard

Er du bankkunde hos DNB, og behøver et godt kredittkort? Da er DNB MasterCard trolig det beste alternativet for deg, ettersom kredittkortet er i nær tilknytning til bankens øvrige tjenester. Det betyr for eksempel at du får full kontroll over kredittkortet ditt direkte i nettbanken, samtidig som det er enkelt å betale regningene på kortet. Du behøver heller ikke logge inn hos noen annen bank når du skal sjekke saldoen din, og følgelig mener vi at DNB MasterCard er et godt valg for alle DNB-kunder – eller de som ønsker å bli det.

Effektiv rente og kredittgrense

Men akkurat når det kommer til den effektive renten, så scorer ikke DNB MasterCard like høyt hos alle. For selv om kredittgrensen er på 100 000 kroner, så er kredittkortet med en effektiv rente på 26,11 prosent noe høyt sammenlignet med de rimeligste kortene på markedet. Det gjør at det ikke vil lønne seg å handle ting på avbetaling med kortet, slik at DNB MasterCard kun er et reelt alternativ for den disiplinerte brukeren. Og da behøver man kanskje ikke så høy kredittgrense heller, dersom man uansett skal betale tilbake kreditten innen de 45 rentefrie dagene har passert?

fordeler Fordeler:

– Høy kredittgrense
– Reise- og avbestillingsforsikring
– Gode rabatter

ulemper Ulemper:

– Noe høy effektiv rente

Bonuser, rabatter og cashback

Kredittkortet DNB MasterCard egner seg best for den «vanlige» kredittbrukeren som ikke behøver bonuser og cashback – for kredittkortet har nemlig verken det ene eller det andre. Men gjennom DNB MasterCard får du tilgang til en hel del rabatter, både i fysiske butikker og nettbutikker. I skrivende stund får man blant annet 10% rabatt på overnattinger hos Scandic-kjeden, samt avslag i et titalls norske nettbutikker.

 

Bensinkort

DNB MasterCard har ingen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Med DNB MasterCard får du reiseforsikring inkludert når du betaler minst halvparten av reisen med det aktuelle kortet. Forsikringen gjelder kortinnehaver og inntil tre medreisende, og dekker både sykdom, ulykke og tyveri. Du får også avbestillingsforsikring inkludert i kortet, og kan betale ekstra dersom du ønsker å tegne en gjeldsforsikring hos banken.

Vilkår

Du må være minst 18 år gammel for å søke.

Kontaktinformasjon

Adresse: DNB,
Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo
Telefon: 04800

Gå til bestilling