Esso Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.580,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:26,66 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:25 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:25 kr
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Ja
Reiseforsikring:Nei

Informasjon om Esso Mastercard

Fyller du ofte tanken hos Esso? Hvis svaret er nei, så bør du begynne å gjøre det dersom du skal skaffe deg et Esso MasterCard. For dette kredittkortet er nemlig utformet med vilkår og fordeler for den glade Esso-kunde, og gjør at man kan spare nokså mye penger på drivstoff og andre tjenester fra denne bensinstasjonkjeden. Kredittkortet tilbys som et samarbeid mellom Esso og SEB Kort AB, der sistnevnte er kortutstederen.

Effektiv rente og kredittgrense

Kredittkort som Esso MasterCard der man kan tjene seg opp en bonus ved å bruke kortet finnes det mange av, og ved slike kredittkort har ikke den effektive renten så mye å si. Dette fordi at hvis man skal tjene noe på bruken av kortet, så må man uansett tilbakebetale kreditten før rentene begynner å løpe. Den effektive renten er her på 26,66 prosent, noe som er såpass høyt at det uansett ikke vil lønne seg å handle ting på avbetaling med kortet. Når det gjelder kredittgrensen, så kan man søke om å få en kredittgrense på inntil 75 000 kroner.

fordeler Fordeler:

– Optimalt for Esso-kunden
– Høy kredittgrense
– Gode rabatter
– Mulighet for betalingsfri måned

ulemper Ulemper:

– Noe høy effektiv rente
– Ingen cashback

Bonuser, rabatter og cashback

Esso MasterCard er først og fremst et velegnet kredittkort for deg som vil spare penger på bensin eller diesel. Les mer om dette i avsnittet nedenfor. Utenom dette så har ikke kredittkortet noe generell cashback, men man får tilgang til en del rabatter gjennom Esso MasterCard. Blant annet så får du 20 prosent avslag på bilvask hos bensinstasjonene, og den samme rabatten får du også på leiebil hos Europcar. Andre rabatter inkluderer 20 øre per liter fyringsolje.

Bensinkort

Esso MasterCard er det optimale kredittkortet for deg som har Esso som din «favorittstasjon» når det kommer til tanking. Her sparer du hele 35 øre per liter bensin eller diesel du fyller hos Esso, og bonusen kan du bruke på akkurat hva du vil. Husk bare at du er nødt til å tilbakebetale den kreditten du har brukt innen 45 dager dersom det skal ha noe formål å bruke denne bonusen.

Forsikringer

Kredittkortet har ikke reiseforsikring eller andre forsikringer inkludert, men man kan velge å betale litt ekstra for ID-forsikring eller betalingsforsikring.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Filipstad Brygge 1
0252 Oslo
Telefon: 21 01 53 65

Gå til bestilling