Eurocard Mastercard Gold

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.087,-.

Nøkkeltall

Effektiv rente:33,87 %
Aldersgrense:23 år
Rentefri tid:40 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:645 kr
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Eurocard Mastercard

Eurocard er en norsk-svensk tilbyder av kredittkort som nok er kjent for mange nordmenn. Selskapet har nemlig en historie som stammer så langt tilbake som i 1965, og de har svært mange kunder med sine tre kredittkort på det norske markedet (Gold, Platinum og Bedrift). Her skal det dreie seg om deres mest populære kredittkort – nemlig Eurocard Gold. Det er et gunstig kredittkort som fungerer som en god «allrounder», selv om kortet ikke har mange bonuser og rabatter.

Effektiv rente og kredittgrense

Med en effektiv rente på hele 33,87 prosent (ved en årsavgift på 645 kroner) vinner ikke Eurocard Gold noen gullmedalje for å ha lav rente – dette er faktisk veldig høyt sammenlignet med konkurrerende selskaper. Derfor egner kredittkortet seg kun for den disiplinerte brukeren som rekker å tilbakebetale kreditten innen 40 dager (rentefri periode), men med en maksimal kredittgrense på 100 000 kroner kan dette kanskje bli vanskelig for enkelte.

fordeler Fordeler:

– Reiseforsikring inkludert
– Høy kredittgrense
– Gode rabatter

ulemper Ulemper:

– Meget høy effektiv rente
– Dyrt årsgebyr
– Dårlig søknadssystem

 

Bonuser, rabatter og cashback

Eurocard Gold har ingen form for bonuser eller cashback, men tilbyr rabatter hos ulike bedrifter og i forskjellige nisjer. Blant annet så kan du i skrivende stund spare penger på opphold i skiparadiset Åre samt i solfylte Mallorca, samtidig som du får avslag på leiebil hos Avis/Budget og inntil 23 prosent rabatt hos Norgestaxi.

Bensinkort

Eurocard Gold har ingen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Bruker du kredittkortet ditt til å betale minst halvparten av reisekostnadene, så får du reiseforsikring inkludert gjennom Eurocard Gold. Forsikringen dekker både deg selv, ektefelle/samboer og barn under 21 år. Reiser du med personer utenfor husholdningen så dekker forsikringen inntil tre medreisende – og den gjelder for alt fra tyverier til sykdom og ulykker. Forsikringen har også avbestillingsbeskyttelse inkludert.

Vilkår

Du må være minst 23 år gammel for å søke.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Eurocard, filial av Eurocard AB
Filipstad Brygge 1
Postboks 1672 Vika
0120 Oslo
Telefon: 21 01 53 20

Gå til bestilling