Gebyrfri VISA Gold

Inneholder markedsføring

Gå til bestilling
Annonselenke

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente23,41%
Aldersgrense25 år
Rentefri tid50 dager
Kredittgrense100 000
Årsavgift0
Administasjonsgebyr0
Varekjøp0
Uttak i minibank35 kroner + 1,5 %
Uttak i bank75 kroner + 1,5 %
Faktura0
Overtrekksgebyr0
Valutapåslag1,75 %
CashbackJa
RabattJa
DrivstoffrabattNei
ReiseforsikringJa

Informasjon om Gebyrfri VISA

Gebyrfri Visa Gold er et ettertraktet kredittkort på det norske markedet, og utstedes av Santander Consumer Bank. Finansinstitusjonen er en del av den spanske banken “Banco Santander” – som ble etablert i 1857. Banco Santander er et av verdens største finanskonsern, og hovedkontoret til Santander Consumer Bank (i Norden) ligger på Lyssaker. I 2014 kjøpte Santander GE Money Banks virksomhet i Norge, Sverige og Danmark – og er dermed ledende i Norden innen usikrede lån og finansiering til privatpersoner.

Kredittkortet Gebyrfri Visa Gold tilbyr 100% gebyrfrie varekjøp og kontantuttak i minibanker over hele verden. Det er også gebyrfritt å ta ut kontanter over skranke i bank. I tillegg er reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Med Gebyrfri Visa Gold er man dessuten med i fordelsprogrammet “Kickback” – som gir brukeren penger tilbake på konto. Dette gjelder når man handler med kortet i utvalgte nettbutikker – bl.a. Apple Store, Cdon, Bokkilden og Euroflorist.

Fordelsprogrammet gir 2 – 30% rabatt på varekjøp, og beløpet blir godskrevet kontoen i ettertid. Kredittkortet er brukervennlig, og man får automatisk tilgang på kontofon, nettbank og mobilbank. Her kan man betale regninger, overføre penger, kontrollere varekjøp og sjekke tilgjengelig saldo.

Effektiv rente og kredittgrense

Gebyrfri Visa Gold har en effektiv rente på 23,41%. Renten er relativ høy, og kortet egner seg derfor best for den disiplinerte bruker – dvs. at brukeren alltid betaler hele regningen ved forfall. Maksimum kredittgrense er kr. 100.000,-. Dette er enn høyere kredittramme enn mange andre kort på markedet.

fordeler Fordeler:

– Reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet
– Penger tilbake på konto (cashback) ved varekjøp i over 200 utvalgte nettbutikker
– Gratis nettbank og mobilbank
– Ingen gebyrer ved kontantuttak i minibank
– 10% rabatt på overnatting ved Comfort Hotels i Norge, Sverige og Danmark
– Opptil 30% rabatt ved utvalgte restauranter i Norge

ulemper Ulemper:

– Høy aldersgrense for å kunne søke om kortet
– Høy effektiv rente
– Krever relativt høy årsinntekt for å kunne søke om kortet

Bonuser, rabatter og cashback

Gebyrfri Visa Gold gir korteier flere fordeler, først og fremst fordi det er et 100% gebyrfritt kort. En ekstra bonus er at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kortet. Forsikringen gjelder imidlertid kun dersom minst 50% av transportkostnadene betales med Gebyrfri Visa Gold.

rabatter-liten Rabatter:

– Opptil 30% rabatt på utvalgte spisesteder i Norge
– 10% rabatt ved overnatting på Comfort Hotels i Norge, Sverige og Danmark. Dette gjelder kun dersom man betaler hotelloppholdet ved skranken (ikke ved booking på nett).

cashback-3 Cashback:

– Gebyrfri Visa Gold tilbyr korteier gunstige fordeler i sitt program “Kickback”, der man får  2 – 30% av kjøpesummen tilbakeført til sin konto. Dette gjelder kun i utvalgte nettbutikker, og en oppdatert liste finnes på nettstedet til Gebyrfri Visa Gold.

Forsikringer

Reise- og avbestillingsforsikring fra Codan Forsikring NUF inngår automatisk i Gebyrfri Visa Gold, og dekker korteier pluss opptil 3 medreisende. Minst 50% av reisens transportutgifter må være betalt med kredittkortet for at forsikringene skal være gyldig.

Vilkår

For å kunne søke om Gebyrfri Visa Gold må følgende kriterier være oppfylt:

– Du må ha fylt 25 år
– Du må ha bodd i Norge i minst 3 år
– Du må ha en årsinntekt på kr. 200.000,- eller mer
– Du må ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Gå til bestilling
Annonselenke