Gjensidige Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.740,-.

Nøkkeltall

Effektiv rente:22,86 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:25 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:125 kr
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Nei

Informasjon om Gjensidige Mastercard

Det kan være mange fordeler å dra nytte av hvis man søker om et kredittkort fra en annen bank enn den banken man har lønnskonto og er helkunde i, ettersom det gjerne er disse kredittkortene som har de fleste fordelene. Men for mange så er det greit å ha alt samlet under en paraply, og for kunder av Gjensidige Bank så er Gjensidige MasterCard absolutt et godt alternativ. Kredittkortet har mange bruksområder og betingelser som kan måle seg med flere av de beste kredittkortene på det norske markedet.

Effektiv rente og kredittgrense

Hvis man primært skal bruke et kredittkort til å handle ting på avbetaling med, så er man avhengig av en god rente for å få økonomien til å gå rundt. Og akkurat på dette punktet scorer Gjensidige MasterCard høyt, for den effektive renten er på solide 22,86 prosent (19,56 hvis du er Aktiv-kunde), noe som gjør det forsvarlig å utsette betalingen på mindre og mellomstore summer. Kredittgrensen er på 75 000 kroner, noe som er litt lavere enn hva mange andre tilbydere kan gi deg, men det er uansett nok for både kredittbrukeren og for den disiplinerte bruker. Dessuten kan du utsette betalingen i inntil 45 dager uten å betale verken renter eller gebyrer for det!

fordeler Fordeler:

– Lav effektiv rente
– Rentefri betalingsutsettelse
– Grei kredittgrense

ulemper Ulemper:

– Ingen reiseforsikring
– Kjedelig rabattprogram

Bonuser, rabatter og cashback

Bonusprogrammer og cashback har nærmest blitt en selvfølgelighet når man snakker om kredittkort, og dette er en trend Gjensidige MasterCard også har kastet seg på – i alle fall delvis. Kredittkortet har ikke noe eget cashback-program, men det er tilknyttet rabattprogrammet Nordic Rewards som blant annet gir deg rabatter hos norske hoteller, restauranter og i utvalgte butikker. Ingenting å hoppe i taket for dersom man sammenligner med andre kredittkort, men absolutt verdt å dra nytte av.

Bensinkort

Gjensidige MasterCard har ingen bensinbonus.

Forsikringer

Gjensidige MasterCard har ikke reise- eller avbestillingsforsikring, noe vi mener er nokså dårlig da de fleste andre konkurrerende banker tilbyr dette i sine kredittkort.

Vilkår

Du må være minst 18 år gammel for å søke om Gjensidige MasterCard.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Schweigaards gate 14
0185 Oslo
Telefon: 03100

Gå til bestilling