Nordea Gold VISA

Nordea Gold

 

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.735,-.

Nøkkeltall

Effektiv rente:22,78 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:50 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:1,50 %
Uttak i bank:1,50 %
Faktura:35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Nordea Gold VISA

Er du kunde hos den norske storbanken Nordea? Enten du allerede er det eller vurderer å bli det, så vil kredittkortet Nordea Gold være et godt alternativ for folk flest. Som en av landets aller største banker er det en trygghet for deg å vite at du er i trygge hender, samtidig som du får ganske så gode betingelser og fordeler med kredittkortet. Blant fordelene finner vi reiseforsikring og muligheten for fleksibel nedbetaling, samt tilgang til en egen rabattportal der du som Nordea-kunde kan dra nytte av mange tilbud.

Effektiv rente og kredittgrense

De fleste norske sparebanker tilbyr kredittkort til sine kunder, men sjeldent er rentebetingelsene så gode som det vi ser på kredittkortet fra Nordea. For med Nordea Gold slipper du unna med en effektiv rente på habile 22,78 prosent (ved eFaktura), noe som slettes ikke er ille dersom man sammenligner med andre norske tilbydere av kredittkort. Med en slik rente kan du faktisk handle ting på avbetaling uten at du blir ruinert av den grunn. Samtidig kan kredittgrensen på maksimalt 50 000 kroner skremme bort en del kunder da den er halvparten så lav som de fleste andre kredittkort tilbyr.

fordeler Fordeler:

– Lav rente
– Masse forsikringer
– Rabattprogram

ulemper Ulemper:

– Lav kredittgrense
– Ingen cashback

Bonuser, rabatter og cashback

Det er sjeldent noen omfattende bonusprogrammer tilknyttet kredittkort fra norske sparebanker, og det er heller ikke tilfellet for Nordea Gold. Nå skal vi ikke svartmale det helt, for du får faktisk tilgang til et rabattprogram fra banken. Akkurat hvilke rabatter som skjuler seg der må man være kunde hos Nordea Gold for å få tilgang til, men det er altså mulig å spare litt penger på handling med kredittkortet.

Bensinkort

Nordea Gold har ingen drivstoffbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Med kredittkortet Nordea Gold blir du automatisk forsikret på reise når du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Du får også avbestillingsforsikring inkludert, og begge forsikringene gjelder for inntil tre medreisende. Kredittkortet gir deg dessuten to tilleggsforsikringer som svært få andre banker tilbyr, nemlig både kjøps- og netthandelforsikring uten ekstra kostnad.

Vilkår

– Du må være minst 18 år gammel for å søke.
– Du må ha en ryddig økonomi.
– Du må ha fast bostedsadresse i Norge.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Middelthuns gate 17
Postboks 1166 Sentrum
N-0107 Oslo
Telefon: 06001

Gå til bestilling