Pangea Ecocard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.804,-.

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:23,75 %
Aldersgrense:23 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:0
Uttak i bank:0
Faktura:0
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Pangea Ecocard

Hvis det hadde vært mulig å slå et slag for miljøet når du handler – uten at det selv koster deg noe – ville du da gjort det? De fleste nordmenn vil svare ja på dette spørsmålet, selv om man kanskje tror at det er umulig. Gjennom kredittkortet Pangea Ecocard blir det umulige mulig, og du kan faktisk bidra til å redde regnskog og miljø gjennom vanlig hverdagshandel. Kredittkortet Pangea Ecocard er et samarbeid mellom miljøorganisasjonen Pangea, Grønne Penger og Bellona og deg selv, der du bidrar med 1 prosent av alle handlesummer på kredittkortet til å redde miljøet.

Effektiv rente og kredittgrense

Med et kredittkort som Pangea Ecocard så handler det om å bruke kortet mest mulig slik at man kan bidra til miljøberging uten at det selv koster en noe. Derfor er dette kredittkortet beregnet for den disiplinerte brukeren som alltid betaler tilbake kreditten innen den rentefrie perioden er over, men ettersom den effektive renten på Pangea Ecocard uansett bare er på 23,75 prosent så vil det ikke være noen krise om man ikke rekker forfallsdato. Allikevel vil da de bonuspengene man har samlet inn bli «spist opp» av rentekostnadene, og man kunne like gjerne ha donert penger.

Samtidig som den effektive renten er nokså lav, så er også kredittgrensen meget høy. Du kan søke om inntil 100 000 kroner i kreditt, noe som er blant toppsjiktet i det norske kredittkortmarkedet.

fordeler Fordeler:

– Støtter en god sak uten kostnader
– Reiseforsikring inkludert
– Massevis av rabatter

ulemper Ulemper:

– Ingen spesielle ulemper

Bonuser, rabatter og cashback

Som du kanskje allerede har skjønt så har Pangea Ecocard cashback inkludert, bare at det her ikke er du som tjener pengene. Hver gang du drar kortet i en butikk – uansett bransje og over hele verden – så går en prosent av handlesummen direkte til miljøforeningen Pangea. Da bidrar du til en god sak samtidig som det ikke koster deg noe, for alt du behøver å gjøre er å bytte ut bankkortet med kredittkortet. Med Pangea Ecocard kan du maksimalt spare opp 1000 kroner i miljøbidrag per kalenderår, som tilsvarer en handlesum på 100 000 kroner.

Du for også en del andre fordeler og rabatter gjennom Pangea Ecocard. Selskapet får stadig nye avtaler med ulike bedrifter, der du blant annet kan spare penger på parkering, sportsutstyr, treningssenter og leiebil. Her er det mange gode tilbud!

Bensinkort

Pangea Ecocard har ikke noen særskilt drivstoffbonus, men for hver liter bensin du fyller så går omtrent 14-15 øre direkte til miljøorganisasjonen Pangea.

Forsikringer

Med Pangea Ecocard blir du automatisk forsikret når du legger ut på reise, enten det er snakk om en liten kjøretur (forutsatt at du betalte for bensinen med kredittkortet) eller på en lengre utenlandsferie. Alt som skal til er at du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kredittkortet, og så blir automatisk du og tre medreisende dekket av forsikringen.

Vilkår

Du må være minst 23 år gammel for å søke om Pangea Ecocard.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: PB 7104 0306 Majorstuen
Telefon: 815 22 122

Gå til bestilling