Real Finans Kredittkort

Inneholder markedsføring

real-finans

Gå til bestilling
Annonselenke

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.607,-.

   

Nøkkeltall

Effektiv rente:20,55%
Aldersgrense:25 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kroner + 1,5 %
Uttak i bank:75 kroner + 1,5 %
Faktura:0
Overtrekksgebyr:0
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Real Finans

Real Finans er en låneformidler som har eksistert på det norske markedet siden 1987. Selskapet har sitt kontor i Fredrikstad, og er bindeleddet mellom banker og privatpersoner som ønsker forbrukslån eller kredittkort. Ved å benytte en låneformidler som Real Finans, slipper man å fylle inn søknadsskjema til hver enkelt bank – og man sparer dermed mye tid på selve søknadsprosessen.

Real Finans ble en del av Folkelånet Telefinans AS i 2014. Dette selskapet har vært en av de største aktørene på markedet siden 1985 når det gjelder formidling av lån uten sikkerhet til privatpersoner. Real Finans samarbeider med en rekke kjente banker – bl.a. DNB, Ekspress Bank, Collector, Santander, Svea, yA Bank, Resurs Bank, Bank Norwegian, Ikano, BlueStep og Komplett Bank.

Et kredittkort via Real Finans byr på en rekke fordeler, og flere av bankene har reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Kredittkortet vil benytte betalingssystemet Visa eller MasterCard – avhengig av hvilken bank som utsteder kortet. Et kredittkort gjennom Real Finans kan også by på andre gunstige fordeler – som f.eks. bonus ved kjøp av drivstoff på bensinstasjoner eller rabatt på varekjøp i bestemte bransjer. Man betaler ingen årsavgift på kredittkortet man får gjennom Real Finans, og kortet kan benyttes på 25 millioner brukersteder over hele verden.

Effektiv rente og kredittgrense

Et kredittkort gjennom Real Finans har en effektiv rente på 20,55%, og man kan få innvilget en kredittgrense opptil kr. 100.000,-. Laveste kredittgrense er kr. 5000,-.

fordeler Fordeler:

– Ingen årsavgift
– Høy maksimum kredittgrense
– Gode rabatter, bonuser og forsikringer
– Mulighet for opptil 9 måneders betalingsutsettelse

ulemper Ulemper:

– Relativ høy rente
– Gebyr på kontantuttak i minibank
– Fakturagebyr

Ettersom Real Finans samarbeider med 10 forskjellige banker, vil fordelene være avhengig av hvilket kredittkort man får innvilget. De aller fleste kredittkort tilbyr bonus, rabatt og/eller cashback, men vilkårene for å få disse er forskjellige fra bank til bank. Enkelte tilbyr bonuspoeng på flyreiser, andre har gode rabatter på varekjøp i nettbutikker.

Bensinkort

Siden Real Finans er en låneformidler og ingen selvstendig bank, vil man få tilbud om forskjellige kredittkort når man søker. Dermed er det umulig å vite på forhånd om man blir tilbudt et kort som har gode rabatter på drivstoff eller som gir andre bonuser.

Forsikringer

De aller fleste kredittkort på markedet tilbyr betalingsforsikring til sine kunder. I tillegg har mange reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring eller ID-tyveriforsikring.

Vilkår

For å kunne søke om kredittkort via Real Finans, må følgende krav være oppfylt:

– Man må ha fylt 25 år
– Man må ha fast inntekt
– Man kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Gå til bestilling
Annonselenke