Røde Kors Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.052,-.

   

Nøkkeltall

Effektiv rente:31,17 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:30 kr + 1 %
Uttak i bank:75 kr + 1 %
Faktura:35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:100 kr/mnd
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Ja
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Røde Kors Mastercard

Røde Kors er en velkjent organisasjon for de fleste, og en stor andel av dere som leser dette har helt sikkert støttet opp om denne organisasjonen en eller flere ganger. Gjennom et samarbeid mellom Røde Kors og DNB blir det nå enda enklere å støtte veldedig arbeid – uten at det selv koster deg en eneste krone! For kredittkortet Røde Kors Mastercard tilbyr som så mange andre kredittkort i Norge et konsept som kalles for «cashback», bare at det her er Røde Kors som tjener på kredittkortbruken din og ikke deg selv. Kan det bli bedre enn dette?

Effektiv rente og kredittgrense

Med kredittkortet Røde Kors Mastercard så handler alt om å «bruke så mye penger som mulig» slik at man tjener penger på vegne av Røde Kors. Her er det viktig at man betaler tilbake den kreditten man bruker før rentene begynner å løpe, ettersom den effektive renten er på hele 31,17 prosent. Uansett så er ikke dette et kredittkort for kredittbrukeren som vil handle ting på avbetaling, men for den disiplinerte bruker som vil støtte en god sak. Kredittgrensen kan du selv velge under søkefasen, men den kan maksimalt være 75 000 kroner.

fordeler Fordeler:

– Støtter humanitært arbeid
– Reiseforsikring inkludert
– God bensinbonus

ulemper Ulemper:

– Noe høy rente

Bonuser, rabatter og cashback

Den største fordelen med Røde Kors Mastercard ligger utvilsomt i cashback-systemet som automatisk gir 1 prosent av summene du handler for direkte til Røde Kors. Du tjener altså selv ikke noe på bruken, men det koster deg heller ikke noe å støtte en god sak. I fjor ble det samlet inn 1,5 millioner kroner igjennom denne bonusordningen, bare fordi nordmenn handlet med kredittkortet fremfor bankkortet. Men kredittkortet tilbyr også en rekke rabatter til deg gjennom DNBs rabattprogram. Det gjelder alt fra rabatter på sportsutstyr til leie av feriebolig og reiseutstyr, og tilbudene oppdateres jevnlig.

Bensinkort

Røde Kors Mastercard har også egen drivstoffbonus som du selv kan spare penger på, samtidig som 1% av summen går til Røde Kors. Drivstoffbonusen er på 32 øre/literen i avslag hos Statoil, og det er faktisk mer enn hva du får dersom du søker om Statoils eget MasterCard. Med andre ord er Røde Kors Mastercard også gunstig som bensinkort!

Forsikringer

Du kan klare deg med Røde Kors Mastercard som ditt eneste kredittkort, ettersom det også har gratis reiseforsikring inkludert. DNB har virkelig stappet alle fordelene de har inn i dette kredittkortet, slik at det ikke er bare Røde Kors som tjener på din bruk av det. Forsikringen gjelder for inntil tre medreisende, og gjelder alt far forsinket/tapt bagasje til ulykker, sykdom og død.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke om kredittkortet.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Kundeservice
7483 Trondheim
Telefon: 815 22 040

Gå til bestilling