SAS American Express

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.755,-.

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:26,8 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:150 000
Årsavgift:150,-
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:I/T
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om SAS American Express

Flyr du ofte med SAS, og benytter du deg av (eller ønsker å benytte deg av) deres populære bonusprogram kalt EuroBonus? I så fall kan du gjøre livet langt enklere for deg selv med å bytte ut bankkortet ditt med et kredittkort fra American Express og SAS – nærmere bestemt kredittkortet SAS American Express. Dette er et kredittkort som er tilpasset de som flyr mye med nettopp SAS eller andre flyselskaper i Star-alliansen, ettersom man kan opptjene EuroBonus-poeng på alle former for vanlig varehandel.

Effektiv rente og kredittgrense

SAS American Express er et kredittkort der alt handler om bonuspoengene man tjener når man handler, og følgelig vil det være viktig å betale tilbake kreditten man har brukt før den effektive renten begynner å løpe. Hvis ikke vil man ikke tjene noe på bruken av kortet, og derfor er ikke den effektive renten så veldig betydelig. Uansett så er den på 26,8 prosent, noe som også gjør at det vil bli alt for dyrt å handle ting på avbetaling med kortet. Men når vi forteller deg at kredittkortet har ubegrenset kredittgrense, så er det kanskje vanskelig å la være å handle for mye …?

fordeler Fordeler:

– Optimalt for SAS-reisende
– Ubegrenset kredittgrense
– Massevis av reiserabatter
– Reiseforsikring inkludert

ulemper Ulemper:

– Koster 150 kroner/årlig

Bonuser, rabatter og cashback

SAS American Express er et av de kredittkortene der alt handler om bonuser og cashback. Men i stedet for at du kan opptjene en bonus som du kan bruke på hva du vil, så vil du gjennom SAS American Express opptjene EuroBonus-poeng for bruk på flyreiser. Kortet har cashback som gir deg 10 EuroBonus-poeng for hver 100-lapp du handler for. Bruker du gjennomsnittlige 10 000 kroner på innkjøp i løpet av en måned, så har du altså tjent inn 1000 bonuspoeng – det samme som en vanlig tur/retur-reise innenlands!

Med andre ord kan det være svært lønnsomt å benytte SAS American Express for den vanlige hverdagshandlingen. I tillegg får man rabatter gjennom et program som heter Travel Privileges, der det stadig dukker opp nye tilbud, rabatter og personlige fordeler for medlemmer.

Bensinkort

Kredittkortet har ingen form for bensinbonus, men fyller du en tom tank så hanker du inn rundt 60-70 EuroBonus-poeng.

Forsikringer

Som et typisk «reisekredittkort» så har naturligvis SAS American Express reiseforsikring inkludert når du betaler minst halve reisen med kredittkortet. Består reisefølget ditt av personer som bor under samme tak så blir alle automatisk dekket, og hvis ikke så dekkes både du og inntil tre medreisende. Forsikringen gjelder alt fra forsinket bagasje til sykdom, ulykke eller tyverier. I tillegg kan man tegne kjøps- og prisforsikring dersom man ønsker det (koster ekstra).

Vilkår

– Du må være medlem av SAS EuroBonus
– Du må være minst 18 år gammel for å søke

Kontaktinformasjon

Adresse: DNB,
Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo
Telefon: 800 68 100

Gå til bestilling