SAS Eurobonus Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.786,-.

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:28,62 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:35,- (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:50,-
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om SAS Eurobonus Mastercard

Kjenner du til SAS og Star Alliance sitt bonusprogram kalt EuroBonus? I så fall vet du at du kan tjene opp poeng når du er ute og flyr eller overnatter, som du igjen kan bruke på flyreiser. Men det mange ikke vet er at man kan opptjene disse poengene også på hverdagslige handler, dersom man er eier av SAS EuroBonus MasterCard. Dette kredittkortet er nemlig optimalisert for den som ofte reiser med SAS, ettersom du kan spare opp EuroBonus-poeng når du handler i matvarebutikken eller shopper på nettet. Og det er bare litt av fordelene dette kredittkortet gir deg!

Effektiv rente og kredittgrense

Med et kredittkort som SAS EuroBonus MasterCard så handler det om å spare mest mulig penger og bonuspoeng, og derfor vil man kun ha nytte av dette kredittkortet dersom man er disiplinert og alltid betaler tilbake kreditten før forfallsdato. Spesielt når den effektive renten er på 28,62 prosent (når man betaler årsavgift – hvis ikke er den på 22,96%) så sier det seg selv at det blir litt for dyrt å handle ting på avbetaling med dette kredittkortet. Samtidig så kan det kanskje være vanskelig å ikke bruke kortet for mye når man vet at man tjener bonuspoeng og at kredittgrensen er på inntil 100 000 kroner.

fordeler Fordeler:

– Meget god cashback
– Perfekt for SAS-kunder
– Reiserabatt
– Høy kredittgrense

ulemper Ulemper:

– Årsgebyr

 

 

Bonuser, rabatter og cashback

Som du kanskje har skjønt allerede, så har SAS EuroBonus MasterCard et omfattende cashback-konsept. For hver 100-lapp du bruker på kortet, så tjener du inn 10 EuroBonus-poeng. Bruker du gjennomsnittlige 10 000 kroner på en måned, så har du altså tjent inn 1000 bonuspoeng – det samme som man får etter en tur/retur-reise med flyselskapet innenlands. Etter et års tid kan du ha spart opp nok bonuspoeng til en gratis flyreise ut i Europa, noe som slettes ikke er dumt!

I tillegg får du hver måned rabatter på nye reisemål. Du kan faktisk bestille en utenlandsreise til halve prisen av opprinnelig bonuspoengsum, noe som gjør at hvis man er litt fleksibel så kan man komme seg relativt kjapt på en gratistur i den store verden. Utover dette så får man 3000 EuroBonus-poeng gratis når man søker om kortet, og man sparer årsavgiften det første året.

Bensinkort

SAS EuroBonus MasterCard har ingen drifvstoffbonus.

Forsikringer

Som et kredittkort som tilbys i samarbeid med et flyselskap er naturligvis reiseforsikring inkludert i SAS EuroBonus MasterCard. Det eneste du må gjøre er å betale minst halvparten av transportkostnadene (fly/tog/bil) med kredittkortet, og så blir automatisk hele familien (inkl. barn under 25 år) forsikret. Det samme gjelder hvis du reiser med venner, men da er det kun tre medreisende som er dekket av forsikringen.

Vilkår

Du må være EuroBonus-medlem for å søke (eller bli det før du søker).

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Filipstad Brygge 1
0252 Oslo
Telefon: +47 05400

 

Gå til bestilling