Sparebank 1 Gold

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.465,-.

Nøkkeltall

Effektiv rente:25,37 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense: 100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kroner + 1 %
Uttak i bank:75 kroner + 1 %
Faktura:35,- (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:125,-
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Nei
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Sparebank 1 Gold

Hvis du er kunde i SpareBank 1 (eller vurderer å bli det), så vil det være gunstig å søke om kredittkortet SpareBank 1 Gold. Dette fordi at man da automatisk får tilgang til kredittkortet gjennom nettbanken, og følgelig samler man alle former for betaling under en og samme paraply. SpareBank 1 er for øvrig en av landets aller største banker, og har flere titalls tusener av kunder i hvert eneste fylke i landet. Deres kredittkort gir deg mange gunstige fordeler, deriblant gratis reiseforsikring og inntil 45 dager med rentefri betalingsutsettelse.

Effektiv rente og kredittgrense

Norske banker er ikke kjent for å ha alt for lav rente på sine kredittkort, selv om det alltid er noen unntak som bekrefter regelen. SpareBank 1 Gold er absolutt ikke noe unntak, da den effektive renten ligger på 25,37 prosent. Selv om vi kanskje hørtes urovekkende negative ut nå, så er det ingenting unikt med denne renten, og den er faktisk helt på det jevne med hva resten av markedet tilbyr. Men det lønner seg ikke å handle ting på avbetaling med SpareBank 1 Gold, ettersom renten er såpass høy. Med en maksimal kredittgrense på 100 000 kroner er kredittkortet allikevel et foretrukket alternativ blant kredittbrukeren og storforbrukeren.

fordeler Fordeler:

– Høy kredittgrense
– Full oversikt i nettbanken
– Reiseforsikring inkludert

ulemper Ulemper:

– Ingen bonuser, rabatter eller cashback

Bonuser, rabatter og cashback

SpareBank 1 Gold er et kredittkort som er beregnet for vanlig forbruk og som en pengereserve, og følgelig er det svært lite bonuser eller rabatter å hente her. Faktisk har vi ikke kommet over noen rabatter gjennom dette kredittkortet, noe som er ganske unikt da de fleste andre kredittkort tilbyr enten cashback, bonuser eller noen former for rabatter.

Bensinkort

SpareBank 1 Gold har heller ingen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Det SpareBank 1 Gold faktisk har inkludert, er både reise- og avbestillingsforsikring. Denne får man uten ekstra kostnad så lenge man betaler minst halve reisen med kredittkortet, og den dekker både deg og tre av reisefølget ditt – eller hele familien dersom alle bor på samme adresse (og barna er under 21 år). Med andre ord kan man spare ganske så mye penger på å benytte den inkluderte reiseforsikringen fremfor å tegne en egen i banken.

Vilkår

– Du må være minst 18 år gammel for å søke.
– Du må ha norsk personnummer.
– Du må ha en årsinntekt på minst 100 000 kroner.
– Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Kontaktinformasjon

Epost: KontaktskjemaAdresse: SpareBank 1 – Bank 1 Oslo Akershus AS
Youngstorget 5, 0181 Oslo
Telefon: 02480

Gå til bestilling