Statoil Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.626,-.

   

Nøkkeltall

Effektiv rente:26,27 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense: 100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:35 (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:2 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Ja
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Statoil Mastercard

Dersom du tar deg selv i å ofte svinge innom Statoil for å fylle tanken på bilen din, hvorfor ikke spare så mye penger som overhodet mulig på det? Gjennom kredittkortet Statoil MasterCard kan du gjøre nettopp det, ettersom man sparer kroner og ører på hver eneste tank fra første stund. Kredittkortet gir deg samtidig tilgang til en rekke andre fordeler, både innenfor og utenfor Statoil-kjeden. Statoil MasterCard tilbys som et samarbeid mellom Statoil selv og kortutstederen SEB Kort Bank AB, og er tilknyttet det gigantiske MasterCard-nettverket.

Effektiv rente og kredittgrense

Selv om man ofte vil se på den effektive renten som en pekepinn på om et kredittkort er bra eller ikke, så gjelder dette kun for de som skal bruke kredittkortet til å handle ting på avbetaling med. Når det gjelder et kredittkort som Statoil MasterCard, så er det slettes ikke så nøye om den effektive renten er høy eller lav – rett og slett fordi det anbefales at man betaler tilbake den kreditten man har brukt innen den rentefrie perioden har passert. Derfor gjør det ikke noe at renten er på noe høye 26,27 prosent, og kredittkortet egner seg ikke derfor for kredittbrukeren.
Hva kredittgrensen angår, så kan man søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Dette er tilsvarende det man kan få hos de fleste andre norske banker som tilbyr kredittkort.

fordeler Fordeler:

– Bra for Statoil-kunden
– Bensinbonus
– Reiseforsikring inkludert
– Høy kredittgrense

ulemper Ulemper:

– Ikke den beste bensinbonusen
– Noe høy rente

Bonuser, rabatter og cashback

Med et kredittkort som Statoil MasterCard, så handler det meste om å spare penger. Det gjør man aller helst når man fyller bensin eller diesel, noe du kan lese mer om i neste avsnitt. Men Statoil tilbyr også cashback utenom dette – forutsatt at du fyller minst 500 liter drivstoff i løpet av 12 måneder. Da får du nemlig tilgang til en bonusordning som gir deg 1 prosent av pengene tilbake på alt du handler over hele verden, utenom hos konkurrerende bensinstasjoner. Det eneste man må tenke på her er at du kan tjene maks 3000 kroner/årlig med denne bonusen.

Bensinkort

Statoil MasterCard er naturligvis et godt bensinkort, ettersom det er tett tilknyttet Statoil-kjeden. Den vanlige bensinbonusen du får umiddelbart etter opptak av kortet, er på 30 øre/literen. Derimot så øker bonusen etter hvert som du fyller mer og mer bensin, og de som fyller mer enn 2500 liter i året vil få en bonus på 40 øre/literen. Dette er tilsvarende hva andre kredittkort/kjeder tilbyr deg uavhengig av hvor mye du fyller, så bensinbonusen til Statoil er kanskje ikke blant de helt beste.

Forsikringer

En annen stor fordel med å ha et Statoil MasterCard er at du får reiseforsikring inkludert i kortet når du betaler minst halve reisen med det. Forsikringen gjelder både ulykker, sykdom, tyveri og eventuelt behov for avbestilling av reisen, og koster ikke noe ekstra. Forsikringen tilbys av Codan Forsikring og gir deg gunstige vilkår, som vi anbefaler at du leser før du legger ut på reise.

Vilkår

Du må være minst 18 år gammel for å søke om Statoil MasterCard.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo
Telefon: 22 96 25 00

Gå til bestilling