Trumf Visa

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.299,-.

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:34,4 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000,-
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kroner + 1,5 %
Uttak i bank:75 kroner + 0,5 %
Faktura:45,- (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:0,5 %
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Nei
Drivstoffrabatt:Delvis
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Trumf VISA

Trumf-nettverket har de seneste årene gjort seg kjent for nordmenn flest, og hver eneste uke sparer flere hundre tusen kunder penger ved å bruke et Trumf-kort eller handle i utvalgte Trumf-butikker. For det er slettes ikke slik at man må ha et kredittkort for å dra fordeler av Trumf-nettverket, selv om det er kredittkortet Trumf Visa som virkelig lar deg spare de store pengene. Trumf Visa tilbys som et samarbeid mellom Trumf-kjeden og den norske banken DNB, og er det optimale kredittkortet for den som vil bytte ut bankkortet for å spare penger på alle typer handel.

Effektiv rente og kredittgrense

Når vi nå skal snakke om den effektive renten til Trumf Visa, så vil mange kanskje synes at den er skremmende høy. Og det er ikke så rart, for den effektive renten på dette kortet er faktisk blant de aller høyeste i Norge – den er nemlig på hele 34,4 prosent. Allikevel er dette et meget godt kredittkort for den disiplinerte brukeren, som klarer å tilbakebetale den kreditten han har brukt innen forfallsdato. For det vil uansett være en nødvendighet dersom man skal dra nytte av bonusprogrammet til Trumf Visa, og derfor betyr ikke den høye renten så mye.

Kredittgrensen er satt til maksimalt 75 000 kroner, som er noe mindre enn hva en del konkurrerende banker kan tilby. Allikevel er dette nok for de fleste nordmenn slik at de kan bruke kortet som «handlekort».

fordeler Fordeler:

– Massivt bonusprogram
– Reiseforsikring inkludert
– Få gebyrer

ulemper Ulemper:

– Høy effektiv rente

Bonuser, rabatter og cashback

Med kredittkortet Trumf Visa så handler alt om det spennende rabattprogrammet til Trumf. Når du bruker kortet får du nemlig 1 prosent av summen du handler for som Trumf-bonus (ekte penger) uansett hvilken butikk du handler i over hele verden, forutsatt at det ikke er en konkurrerende dagligvarekjede til Trumf. Bonusen økes til ytterligere 2 prosent når du handler hos Kiwi, Eurospar, Spar, Joker, Meny, Ultra eller Centra. Med andre ord er det en stor bonus å hente på vanlig dagligvarehandel!

Bensinkort

Trumf Visa har ingen spesifikk bensinbonus, men du får 1 prosent bonus når du fyller drivstoff over hele verden.

Forsikringer

En annen fordel med Trumf Visa som ikke omhandler bonusprogrammet er at du får gratis reiseforsikring dersom du betaler minst halvparten av reisekostnadene med et Trumf Visa-kredittkort. I tillegg til reiseforsikringen får du også avbestillingsforsikring, noe som gjør at du kan føle deg trygg både før, under og etter en ferie. Forsikringen dekker kortholder pluss tre medlemmer av husstanden, eller tre personer i reisefølget ditt.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke om Trumf Visa.

Kontaktinformasjon

Epost: KontaktskjemaAdresse: DNB,
Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo
Telefon: 815 00 870
Gå til bestilling