TwoCards

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.842,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:25,8 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:50 000,-
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kroner + 1 %
Uttak i bank:75 kroner + 1 %
Faktura:35,- (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:125,-
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om TwoCards

Har du hørt om kredittkortet TwoCards? Det er slettes ikke sikkert, ettersom det er ansett som en aldri så liten «uslipt diamant» i norsk kredittkortsammenheng. Dette er et kredittkort som gir deg «to kort i ett», og som er utformet med tanke på bruk i både privat- og bedriftssammenheng. Dette skjer ved at man kan skille utleggene fra hverandre – og dermed bruke ett kredittkort som at det var to. Det er den relativt ukjente banken Eika Kredittbank AS som står bak kredittkortet, som altså egner seg meget godt for den som driver enkeltmannsforetak eller lignende.

Effektiv rente og kredittgrense

Mens enkelte kredittkort har lav rente og egner seg for å handle på avbetaling med, så er dette absolutt ikke tilfellet for TwoCards. Den effektive renten er nemlig på 25,8 prosent, noe som ikke er helt for ille sammenlignet med resten av markedet, men allikevel høyt nok til at vi anbefaler det til kredittbrukeren. Når det gjelder kredittgrensen så er heller ikke denne veldig høy, og du kan søke om maksimalt 50 000 kroner i kreditt. Det holder for de fleste, men igjen så er det mange som trenger mer enn som så til bedriften sin.

fordeler Fordeler:

– Perfekt kredittkort for gründere
– Gunstige rabatter
– Reiseforsikring inkludert

ulemper Ulemper:

– Lav kredittgrense

Bonuser, rabatter og cashback

TwoCards har ikke noe cashback-program, men har massevis av rabatter som egner seg både for bedrifter og privatpersoner. Blant annet så får du rimeligere overnattinger hos utvalgte hotellkjeder, samt mat til rabatterte priser på mange restauranter både i inn- og utland. Rabatt- og bonusprogrammet heter TwoCards Fordel og fungerer både på den private og bedriftsdelen.

Bensinkort

Kredittkortet har ingen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Inkludert i TwoCards får du både reise- og avbestillingsforsikring, som dekker både kortinnehaver og inntil tre medlemmer i reisefølget. Alt som skal til for å aktivere dette er at du betaler minst halve reisen med kredittkortet. Les alltid vilkårene før du legger ut på reise, ettersom de kan forandre seg stadig. Det er også mulig å bestille en rekke ekstraforsikringer som forsikrer deg mot alt fra ID-tyveri til gjeldsproblemer.

Vilkår

– Du må være minst 18 år gammel for å søke.
– Du må ha BankID for å søke.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Eika Kredittbank AS kundesenter
Postboks 1228
2806 Gjøvik
Telefon: (+47 915) 09222

Gå til bestilling