Kredittkort på dagen

kredittkort på dagen?

Er det egentlig mulig å skaffe seg et kredittkort på dagen? Tja, er svaret nødt til å bli på det. For når vi nå skriver 2015 så er det absolutt mulig å legge inn en søknad om å få et kredittkort – og få søknaden godkjent samme dag eller innen timer etter at man søkte – men fortsatt er det noen logistikkproblemer her. For kredittkortet skal tross alt produseres og trykkes opp, før det skal sendes til deg med Posten. Med andre ord er det ikke helt reelt at man kan skaffe seg et kredittkort på dagen, alt ettersom hvordan man tolker uttrykket.

Men hvis man behøver et kredittkort på dagen og sier seg fornøyd med at man fikk innvilget søknaden like etter at man søkte om kredittkortet, så er det absolutt mulig. Husk bare at du må signere på søknaden med BankID dersom du vil ha umiddelbart svar på den – uansett hvilken av de fire bankene nedenfor du velger å legge inn søknad om kredittkort hos.

365Privat

Kredittkortet 365Privat MasterCard, som tilbys av den Danske Bank, er ett av mange kredittkort som man kan skaffe seg på dagen. Banken har moderne systemer som automatisk behandler søknaden din og som automatisk utfører en kredittsjekk av den som søker. Det forutsetter at du har BankID tilgjengelig når du søker, men utover dette så tar det bare noen få minutter å fylle ut søknaden. Andre søkekriterier innebærer at du er minst 21 år gammel og har en årsinntekt på minst 140 000 kroner før skatt.

Betingelsene for kredittkortet inkluderer en effektiv rente på 25,21 prosent, en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager og en maksimal kredittgrense på 50 000 kroner.

Ikano Visa

Den svenske banken Ikano Bank, som for øvrig er eid av samme konsern som står bak møbelgiganten IKEA, tilbyr deg kredittkort på dagen gjennom sitt Ikano Visa. Du søker enkelt om kredittkortet på nettsidene til Ikano Bank, som er en ren internettbank med moderne datasystemer. Det sikrer deg at du får umiddelbart svar på om du får kredittkortet eller ikke, og hvis du bruker BankID på å signere lånesøknaden, så kan du regne med at kredittkortet dukker opp i postkassa innen svært få dager.

For å søke om et kredittkort fra Ikano Bank, så må du være minst 23 år gammel, ha en fast jobb og ikke ha betalingsanmerkninger. Betingelsene på kortet er som følger: Maksimal kredittgrense på 100 000 kroner, effektiv rente på 20,10 prosent og rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager.

Norwegian-kortet

En annen ren internettbank som ikke har fysiske filialer, er Bank Norwegian. Du kan søke om deres kredittkort – populært kalt Norwegian-kortet – når som helst på døgnet, og du får umiddelbart svar på søknaden etter at det har blitt utført en automatisert kredittsjekk av deg. Dette tar sjeldent mer enn et par sekunder, og følgelig må vi kunne si at Bank Norwegian tilbyr kredittkort på dagen. Selskapet har dessuten svært overkommelige søkekriterier, som innebærer at du må være minst 18 år gammel og ha en eller annen form for inntekt.

Betingelsene for Norwegian-kortet omfatter en effektiv rente på 23,10 prosent, en kredittgrense på maksimalt 100 000 kroner og 45 dager med rentefritak.

Gebyrfri Visa

Kredittkortet Gebyrfri Visa er ett av flere kredittkort som tilbys av Santander, men er sannsynligvis det mest populære. Først og fremst fordi det er et hundre prosent gebyrfritt kredittkort, men også fordi det har gunstige betingelser. I tillegg så koster det ikke noe å eie kortet, som du kan søke om på dagen. Også her får du umiddelbart svar på om du får kredittkortet eller ei, og den eneste ventetiden blir den tiden det tar å sende kortet med Posten til deg.

For et kredittkort fra Santander og Gebyrfri Visa gjelder følgende betingelser: Effektiv rente på 23,41 prosent, en maksimal kredittgrense på 100 000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager.