Rabatt i nettbutikker med kredittkort

rabatt nettbutikker kredittkort

Vil du spare penger når du handler på nettet? I så fall bør du legge vekk det gamle bankkortet ditt, og heller bruke et kredittkort. For mens det blir stadig flere fordeler å hente fra de norske kredittkortene, så er det ingenting å spare på å bruke et kredittkort. Stadig flere kredittkorttilbydere gir deg nemlig eksklusive rabatter når du handler med de, og det gjelder spesielt for nettbutikker.

Les videre for å se hvilke tre kredittkort som gir deg de beste rabattene i nettbutikker.

Re:member MasterCard

Kredittkortet Re:member er ett av de mest populære i Norge, og tilbyderen av kortet – EnterCard – har over 750 000 kunder i Norge. Det er kanskje ikke så rart at nettopp dette kortet har blitt såpass populært som det er, ettersom det er fullspekket med fordeler innenfor shopping. I tillegg har det en høy kredittgrense på inntil 150 000 kroner, og har med sine 52 dager med rentefri betalingsutsettelse definitivt den lengste rentefrie perioden blant norske kredittkort.

Men det er altså rabattprogrammet som er den fremste grunnen til å velge dette kredittkortet, for med re:member kan du spare mye penger på å handle i nettbutikker. Kortselskapet har avtaler med over 200 forskjellige norske nettbutikker, der den høyeste rabatten er på hele 25 prosent. Blant de mest kjente butikkene som du kan spare penger i, har vi CDON.com (8%), Hotels.com (10%), Zalando (8%) og BliVakker.no (10%). Listen er langt, og man finner nettbutikker i alle nisjer.

Rabatten blir automatisk trukket fra regningen på kredittkortet ditt, og følgelig er det meget enkelt å dra nytte av rabattprogrammet, som for øvrig heter Re:member reward. Den effektive renten på kredittkortet er for øvrig på 25,40 prosent.

Gebyrfri VISA

Gebyrfri VISA er et kredittkort som tilbys av den internasjonale storbanken Santander, som også har mange kunder i Norge. Dette er et kredittkort som først og fremst er kjent for at det er hundre prosent gebyrfritt, og at man verken betaler noe for å eie eller bruke det. Dessuten er den effektive renten på 23,41% (med en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager) heller ikke skremmende. I tillegg til dette så har Gebyrfri VISA flere rabatter og fordeler når du handler med kortet.

Blant annet så kan du dra nytte av hele 20% avslag på alle handler i nettbutikken Baresko.no. I tillegg får du hele 10% rabatt på alle overnattinger på Comfort Hotell i hele Skandinavia.

Ikano Visa

Ikano Visa er et kredittkort som tilbys av banken med samme navn. Det er et godt kredittkort med massevis av fordeler, deriblant en lav effektiv rente på 20,10 prosent, og en rentefri betalingsutsettelse på hele 50 dager. Kredittgrensen på kortet er på 100 000 kroner, og det koster ikke noe å bruke kortet. Men det kredittkortet først og fremst er kjent for, er et omfattende rabattprogram som gir deg penger tilbake når du handler. Du får nemlig 1% rabatt på alle bensinstasjoner og dagligvarehandler, noe som gjør at mange velger å pensjonere bankkortet til fordel for et Ikano Visa kredittkort.

Når det gjelder rabatter i nettbutikker med kredittkortet, så har Ikano Visa et eget fordelsprogram som heter «Fordelsportalen». Her må man være innlogget med kredittkortet for å få tilgang, og det oppdateres jevnlig med nye tilbud i nettbutikker. Uansett så er vi sikre på at du garantert kommer til å komme over et godt tilbud bare ved å bruke kredittkortet når du betaler for handelen.