5 kredittkort som gir deg gode rabatter i nettbutikker

Vil du spare penger når du handler på nettet? Da bør du bytte ut det tradisjonelle bankkortet ditt med et godt kredittkort. Gjør du det, venter til dels store rabatter på deg i mange hundre nettbutikker. Både norske og utenlandske.

Men hvorfor?

Norske kredittkortkunder er attraktive for bankene og selskapene som deler ut kredittkort. Konkurransen er knallhard mellom de ulike tilbyderne. Mange møter konkurransen med å friste med gode rabatter hvis du bruker nettopp deres kort.

I tillegg tjener kredittkorttilbyderne penger hver gang du bruker kortet. For at nettbutikkene skal kunne akseptere betaling med kredittkort må de nemlig betale en liten avgift til selskapene hver gang noen bruker et kort.

Slik sparer du penger på netthandel

Dette er noe svært mange ikke er klar over: Har du et godt kredittkort mellom hendene er det fullt mulig å få flere titalls prosent i rabatt på det du handler online. Trikset er å velge et kort fra et selskap som har inngått rabattavtaler med mange forhandlere både i Norge og utlandet.

Vi har listet opp fem av de beste rabattkortene under. Alt du trenger å gjøre er å passe på at du bestiller ett eller flere av disse.

Utover dette behøver du ikke å gjøre annet enn å handle. Rabattene får du automatisk. Enten i det du skal betale. Eller også som et avslag på kredittkortregningen.

Kredittkort med rabatter – Våre anbefalinger

Her er våre tips til hvilke kredittkort du bør velge hvis du ønsker å spare penger på netthandel. Alle kortene er kjente for sine gode rabattprogrammer.

Vi starter med et av Norges mest populære og best likte kort.

re:member kredittkortMasterCard med høy kredittsum.

re:member kredittkort er EnterCard Norge sitt flaggskip. Det har blitt kåret til Norges beste kort flere år på rad. En viktig grunn er kortets rabattprogram kalt re:member reward. Her får du gode rabatter i mer enn 200 butikker på nettet.

Og det er ikke småtteri hva du kan spare. Det er ikke uvanlig å se rabatter på godt over 15 %. Her er noen eksempler.

 • Gullmagasinet: 15 % i rabatt.
 • Christiania GlasMagasin: 15 % i rabatt.
 • Proteinfabrikken: 10 % i rabatt.

Du kan lese mer om dette kortet på denne siden.

Ikano VisaFordelaktig kort fra Ikano Bank.

Kredittkortet Ikano Visa har en lang rekke fordeler. Antallet rabatter du kan få med kortet er så mange at vi ville fått problemer med å få med alle. Du får blant annet faste rabatter på drivstoff og dagligvarer. Du får også månedsrabatter som endres fra måned til måned.

Og det stopper ikke der. For Ikano lar deg også boltre deg i bankens egen fordelsportal. Her får du merkbare prisavslag hos et stort antall restauranter, forretninger og nettbutikker. Her er noen av nettrabattene:

 • Komplettfritid.no: 30 %.
 • Runwild.no: 20 %
 • Lensway.no: 15 %.

Les mer om Ikano Visa her.

Santander Red

Den spanske storbanken Santander har begeistret mange nordmenn med kredittkortene sine i mange år nå. For banken har flere kort. Med mange fordeler, også for deg som er glad i å shoppe online. Velger du Santander Red-kortet, er dette noen av rabattene du kan snappe opp:

 • MyMuse.no: 20 %.
 • Coverbrands: 15 %.
 • Interflora: 15 %.

Du kan lese mer om kortet på denne siden.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et annet av Santanders attraktive kort. Du får de samme fordelene med dette kortet som med Santander Red. Også rabattene på netthandel.

I tillegg kan kortet skilte med noe så sjeldent som total gebyrfrihet. Du slipper blant annet å betale gebyr hver gang du tar ut penger i minibank med dette kortet. Dette er Gebyrfri Visa nokså alene om å tilby.

365Direkte

Danske Banks 365Direkte er nok først og fremst kjent for drivstoffrabatten. Du kan få inntil 90 øre i avslag på literprisen hvis du fyller opp tanken med kortet hos Esso. Men kortet gir deg også adgang til Danske Banks egen fordelsportal.

Antallet rabatter du kan få på nettet er ikke like mange som med de andre kortene. Men noen gode tilbud finnes da:

 • Klokker24.no: 10 %.
 • Hviit.no: 10 %.
 • Animail: 4 %.

Les mer om 365Direkte her.

Meny