SAS AmEx Elite

American Express med Eurobonus-poeng.


Annonselenke
Eff.rente 26,60 %,15.000 kr o/12 mnd.Kostnad 2.005 kr.Totalt 17.005 kr.

Kontaktinfo:

Adresse:

Telefon: (+47) 24 05 52 64

Nettsted: https://www.americanexpress.com/no/

E-post:

Kortutsteder: American Express

FLYBONUSKORT – DET MEST EKSKLUSIVE KREDITTKORTET FRA SAS

 • SAS AmEx Elite gir 20 000 EuroBonus-poeng gratis hvert år.
 • Kortet gir deg adgang og rabatt til SAS-lounger på flyplasser i Norden, så lenge du reiser med SAS eller et annet flyselskap i Star Alliance.
 • 20 ekstra EuroBonus-poeng for hver 100 kroner der du betaler med kortet
 • 30 ekstra EuroBonus-poeng per 100 kroner for hver flybillett du kjøper på SAS.no.
 • To ganger i året kan du velge en reise for to personer for halvparten av poengene som turen normalt koster, uansett hvor i verden.
 • Hver bonusreise for to personer til halv pris krever at du betaler med kortet for 150 000 kroner innenfor kalenderåret.
 • Kortet gir rett til 20% rabatt på et utvalg av over 400 restauranter globalt.
 • Du får invitasjon til eksklusive arrangementer.
 • Du får VIP bordbestilling på utvalgte restauranter og nattklubber.
Nøkkeltall:Fordeler:
Kredittramme:UbegrensetReiseforsikring:
Rentefrie dager:0Cashback:
Effektiv rente:26,60%Rabatter:
Årsavgift:335 kroner per måned/4 000 kroner per årDrivstoffrabatt:
Aldersgrense:18 årFlybonus:

Kategori og brukergruppe

SAS AmEx Elite er det mest eksklusive flybonuskortet som tilbys av American Express, i samarbeid med flyselskapet. Siden du starter hvert år med 20 000 EuroBonus-poeng, er du alltid på såkalt sølvnivå i bonusordningen. Det gir fordeler som lov til å ha med ekstra bagasje, raskere innsjekking, prioritet ved oppgradering og mye mer.

EuroBonus-poeng tjener du for hvert kjøp der du betaler med kortet, og du tjener mest på flybilletter hos SAS. Poengene kan du bruke til gratis reiser, hotell, leiebil, oppgradering av flysete, og andre varer og tjenester som finnes i SAS-systemet.

*Ingen renter eller rentefri periode

SAS AmEx Elite har ingen rentefri periode i tradisjonell forstand, og heller ingen rentesats for benyttet kreditt, slik andre kort har det.

Hele den benyttede kreditten må betales når du faktureres hver måned. Så lenge du alltid gjør dette vil du ikke få noen rentekostnader. SAS AmEx krever i stedet forsinkelsesrenter og purregebyrer dersom du ikke betaler i tide. Kortet gir ikke muligheter for betalingsutsettelser. Misligholdt kredittgjeld vil kunne medføre rettslig inndrivelse.

Reiseforsikring og egenandelforsikring for leiebil

Kjøper du flybilletter med SAS AmEx Elite er det reiseforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg og familien din dersom dere reiser sammen (ektefelle eller samboer, pluss hjemmeboende barn under 25 år). Med i avtalen er det gratis egenandelforsikring dersom du leier bil.

Nytteverdien av SAS AmEx Elite

Du må nok fly ofte, og fortrinnsvis med SAS eller et annet selskap i Star Alliance, for at årsavgiften på hele 4 000 kroner skal kunne forsvares. Er det viktig å ha tilgang til loungene på flyplassene, og prioritet når du sjekker inn, så er kanskje dette kortet for deg. Vær oppmerksom på at du skal ha ganske god økonomi for å få et SAS AmEx Elite. Har du det, er kanskje ikke årsavgiften avskrekkende.

Krav for å søke

For å få SAS AmEx Elite må du oppfylle følgende minimumskrav:

 • Du må være over 18 år
 • Du må ha regelmessig inntekt (regn med at kravet er meget høyt for dette kortet)
 • Du må være fast bosatt i Norge
Meny