Trumf VISA


Annonselenke
Eff.rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd.Kostnad 2 047 kr.Totalt 17 047 kr

Kontaktinfo:

Adresse: Karenslyst allé 12-14, 0213 Oslo

Telefon: (+47) 22 56 33 00

Nettsted: https://www.trumf.no/

E-post: [email protected]

Kortutsteder: Norgesgruppen Finans

CASHBACKKORT – KREDITTKORT MED TRUMF-BONUS OG REISEFORSIKRING

  • Trumf Visa gir deg 2% Trumf-bonus på dagligvarer hos Meny, Kiwi, Nærbutikken, Spar, Eurospar, Joker, CC-mat og Jacob’s.
  • Du kan få Trumf-bonusen utbetalt til bankkontoen din, bruke de til å betale med på Meny eller Jacob’s, eller konvertere de til SAS Eurobonus.
  • Betaler du minst 50% av reisekostnadene får du gratis reiseforsikring.
  • Trumf Visa har en kredittramme på inntil 100 000 kroner.
  • Du får 45 dager rentefri kreditt når du betaler for varer eller tjenester.
  • Kortet har ingen årsavgift.

Nøkkeltall:Fordeler:
Kredittramme: 100 000 krReiseforsikring:
Rentefrie dager: 45 dagerCashback:
Effektiv rente27,19%Rabatter:
Årsavgift0 krDrivstoffrabatt:
Aldersgrense18 årFlybonus:

Kategori og brukergruppe

Trumf Visa er et relativt bra cashbackkort, tilknyttet det kjente bonusprogrammet. Du får mest bonus (2%) når du handler på de tilknyttede dagligvarekjedene nevnt ovenfor, og en liten bonus for all annen handel. Det eneste du ikke får bonus for er når du handler hos konkurrerende dagligvarebutikker.

Kortet kan også kalles et slags reisekort, i og med at du får reiseforsikring med, og det at Trumf-poengene kan overføres til en SAS Eurobonus-konto om du har.

Som kredittkort er Trumf Visa midt på treet. Rentene er kanskje litt høye, og selskapet krever ganske stive gebyrer for kontantuttak. Det positive er at du slipper årsavgift, du får 45 dager rentefri kreditt, og kredittrammen er adekvat.

Reiseforsikring

Du får reise- og avbestillingsforsikring gratis når du betaler for turen med Trumf Visa. Kravene er at dette er 50% av reisens kostnader. I praksis betyr det minst halvparten av flybillettene eller pakketuren. Reiser du med bil må du ta vare på kvitteringer for bensin, hotell og andre utgifter.

Forsikringen gjelder for deg, ektefelle eller samboer, samt barn som har samme adresse i Folkeregisteret (bor hjemme). Alternativt gjelder forsikringen for inntil 3 andre personer du reiser sammen med.

Ekstra Trumf-bonus i kampanjeperioder

Har du vanlig Trumf kort eller Trumf Visa lønner det seg å motta SMS-varsel når det kommer kampanjeperioder. Da gis det inntil 4% bonus på de dagligvarekjedene som er tilknyttet ordningen.

Krav for å søke

Kravene for å få et Trumf Visa er:

  • Du må være fylt 18 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Du kan ikke ha pådratt deg betalingsanmerkninger
Meny