Beste VISA kredittkort

Amount: 123
Term: 123

Fordeler:

 • Reiseforsikring
 • Flyreiser
 • Bensin
 • Elektronikk
 • Klær og sko
 • Dagligvarer
 • Møbler

Mange forbinder kanskje VISA med vanlige debetkort, der pengene blir trukket direkte fra bankkontoen. Men VISA har også kredittkort med gunstige vilkår. Her får du en oversikt over de beste VISA kredittkortene i Norge i dag.

VISA kredittkort

Det finnes omtrent 2,4 millioner kredittkort i omløp i Norge, og av disse utgjør nesten 2 millioner kredittkort fra VISA eller Mastercard.

De fleste butikkene i verden aksepterer kredittkort fra VISA som betalingsmetode, men det finnes noen få steder som kun tar Mastercard.

De beste VISA kredittkortene skal være billige å ha og å bruke. Kredittkort kommer ofte med fordeler, som bonuser, cashback og rabatter, samt ulike forsikringer.

Fordeler med kredittkort fra VISA

 • Fordelsprogram: Kredittkort fra VISA har ulike fordelsprogrammer, som kan gi deg rabatter og cashback på kjøp av varer og tjenester. Slik kan du spare penger.
 • Rentesatsen bestemmes av banken: Det er ikke VISA som avgjør hvilken rente du får, det er det banken som gjør gjennom kredittvurderingen. Dette er en grundig vurdering av din betalingsevne og økonomiske situasjon.
 • Få gebyrer: De fleste VISA kredittkort har få gebyrer. Her kan man også velge kredittkort helt uten gebyrer som Gebyrfri VISA.
 • Tilbyr forsikringer: De fleste VISA Kredittkort har reiseforsikring inkludert. Noen kredittkort har også egenandelsforsikring, og du kan få gode priser på andre forsikringer gjennom banken.

Dette bør du tenke på når du skal velge VISA kredittkort

Det er flere ting du bør tenke på når du skal finne det beste VISA kredittkortet for deg og din økonomi. Derfor har vi laget en liten guide til deg, slik at du lettere skal kunne ta et overveid og smart valg.

#1. Sjekk rentefri betalingsutsettelse

Rentefri betalingsutsettelse på VISA kredittkort innebærer at du kan ta opp et gratis lån, så lenge du betaler hele beløpet du har brukt før forfallsdatoen.

Lengden på den rentefrie perioden varierer. Med et kredittkort fra Bank Norwegian kan du låne penger rentefritt i 45 dager, mens med kredittkortene fra Santander og Ikano Bank kan du vente med å betale tilbake beløpet i inntil 50 dager før du må betale renter.

De beste VISA kredittkortene har opptil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Det betyr at det ikke legges til rente på kreditten i denne perioden.

#2. Rentesats på VISA kredittkort

Det er først når den rentefrie perioden er over, at rentene vil begynne å løpe. Da kan små beløp raskt vokse seg store. Her er det Santander Red som kommer best ut med en effektiv rente på 17,12%.

#3. Gebyrer

I dag er det mulig å få et kredittkort helt uten gebyrer. Ingen av de nevnte kredittkortene har årsgebyr. Du bør også undersøke at du ikke betaler etableringsgebyr eller gebyr ved kjøp av varer og tjenester.

#4. Fordelsprogram på VISA kredittkort

Som vi har sett, har VISA kredittkort ulike bonuser, rabatter og andre fordeler som du får når du bruker kortet som betalingsmåte.

Sjekk ut hvor du legger igjen pengene dine. Hvis du for eksempel har faste butikker du handler klær hos, kan du finne et kort med cashback hos denne kjeden og slik spare penger.

#5. Forsikringer

Sjekk hvilke forsikringer som følger med kredittkortet. Et minimum bør være gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Mange VISA kredittkort har ulike forsikringer inkludert. Sjekk opp dette, og les vilkårene nøye. Selv om det medfølger reiseforsikring, kan det være varierende dekningsgrad.

Reiser du mye, kan du se etter kredittkort med reiseforsikring. Pleier du å leie bil mens du er på reise, kan du se etter kredittkort med egenandelsforsikring.

#6. Sammenlign flere kort

Vi anbefaler deg å sammenligne alle nevnte faktorer før du bestemmer deg. Det finnes flere sammenligningstjenester du kan bruke for å finne det mest lønnsomme kredittkortet for deg, blant annet hos Dagbladet.

Oppsummering

 1. De beste VISA kredittkortene på markedet er Trumf VISA, Santander Red, Santander Flexi, Gebyrfri VISA og Bank Norwegian kredittkort.
 2. Disse kredittkortene har lav effektiv rente sammenlignet med andre kredittkort på markedet. Den beste renten får du med Santander Red kredittkort.
 3. De beste VISA kredittkortene inkluderer reiseforsikring og fordelsprogram, som gir deg rabatter og cashback på ulike butikker og tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny