BMCard


Annonselenke
Eff. rente 29,97 %,15.000 kr o/12 mnd.Kostnad 2.239 kr.Totalt 17.239 kr.

Kontaktinfo:

Adresse: 0021 Oslo

Telefon: (+47) 24 06 20 00

Nettsted: https://www.dnb.no/

E-post: [email protected]

Kortutsteder: DNB Bank

STANDARD KREDITTKORT – MED 3% FAST RABATT PÅ BYGGEVARER

  • BMCard gir deg inntil 6 måneder betalingsutsettelse (renter og gebyr tilkommer).
  • Du får noen faste rabatter når du betaler med kortet, blant annet 10% på ferieboliger gjennom Dansommer, 10% hos Stena Line og 20% på leie av lift fra Oslo Liftleie.
  • Eiere av BMCard får spesialtilbud fra Byggmakker.
  • Kortet har en kredittramme på inntil 200 000 kroner.
  • Du får rentefri kreditt i 45 dager.
  • Kortet har ingen årsavgift.
Nøkkeltall:Fordeler:
Kredittramme:200 000 krReiseforsikring:
Rentefrie dager:45 dagerCashback:
Effektiv rente:29,97%Rabatter:
Årsavgift:0 krDrivstoffrabatt:
Aldersgrense:18 årFlybonus:

Kategori og brukergruppe

BMCard er et standard kredittkort som utstedes av Byggmakker i samarbeid med Santander. Kredittkortet er derfor tilnærmet identisk flere andre som utstedes av Santander og et eller annet firma. Det som skiller BMCard fra for eksempel CASA Kredittkort er stort sett kun størrelsen på kredittrammen. Idéen bak denne versjonen er at folk som trenger byggevarer kan handle de på kreditt med BMCard.

BMCard har noen faste rabatter som de samme som går igjen i andre Santander kredittkort. Utover dette har kredittkortet lite å by på, unntatt at de som eier kortet får spesialtilbud fra Byggmakker.

Kortet er omtrent gjennomsnittlig når det gjelder kostnadene og øvrige økonomiske betingelser. Nominelle renter er rundt 20%, mens oppgitte effektive renter er på rundt 30%. Du slipper årsavgift og får 45 dager rentefri kreditt. Rentefritak gjelder kun ved kjøp av varer eller tjenester.

Om kredittrammen

Søker du om kredittkortet på nett får du inntil 50 000 kroner i kreditt. Denne kan økes til maksimalt 200 000 kroner, men bare gjennom søknad levert i butikk, eller ved å kontakte kredittselskapets kundeservice etter at du har fått kortet.

Kredittrammer som oppgis er veiledende, og uttrykker som regel kun hva den maksimale kreditten kan bli. Det er vanlig at kredittselskapene gir deg høyere kreditt om du ber om det, men først etter at du har vist deg å være pålitelig med betalingene en viss periode (ofte 6 måneder).

Krav for å søke

Dette er minstekravene for å få et BMCard:

  • Du må være over 18 år
  • Du må ha fast inntekt på minst 150 000 kroner per år
  • Du kan ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger
Meny