Flexi Visa

Inneholder markedsføring

Gå til bestilling
Annonselenke

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 915,-

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:25,33%
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:50 dager
Kredittgrense:100 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:40 kroner + 1,0 %
Uttak i bank:40 kroner + 1,0 %
Faktura:40 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:125
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Ja
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Ja
Reiseforsikring:Nei

Informasjon om Flexi VISA

Flexi Visa er et kredittkort som tilbyr av den opprinnelige spanske banken Santander, som nå har flere hundre tusen kunder i Norge blant sine kredittkort og lånetjenester. Banken kjøpte på høsten 2014 opp den norske forbrukerbanken GE Money Bank, og ble dermed en av de største aktørene på det skandinaviske markedet innenfor slike tjenester. De har ulike kredittkort som passer for ulike bruksmønstre, og deriblant er Flexi Visa et av deres mest populære kredittkort på grunn av bonuser og rabatter.

Effektiv rente og kredittgrense

Kredittkortet Flexi Visa er først og fremst et kort for den som ønsker å dra nytte av bonuser og spare penger på å handle med kortet fremfor å bruke et vanlig kredittkort, og derfor vil ikke den effektive renten være alt for avgjørende ved valg av kredittkort uansett. Men den effektive renten er uansett på 25,33 prosent, noe som gjør det litt for dyrt til å handle på avbetaling med – det finnes billigere kredittkort enn Flexi Visa på akkurat dette punktet. Kredittgrensen er dog helt optimal, da man kan søke om inntil 100 000 kroner i kreditt, noe som er «like mye» som de fleste andre banker tilbyr.

fordeler Fordeler:

– Meget godt bensinkort
– Omfattende rabattprogram
– Høy kredittgrense

ulemper Ulemper:

– Høy aldersgrense for å kunne søke om kortet
– Høy effektiv rente
– Krever relativt høy årsinntekt for å kunne søke om kortet

Bonuser, rabatter og cashback

Det er først og fremst bonusprogrammet til Flexi Visa som gjør at dette er et kredittkort som er verdt å ha, forutsatt at man bruker det aktivt. For kortet har cashback i utvalgte bransjer, der man får hele 4 prosent av pengene tilbake. Hvilken bransje du vil ha velger du selv, og man kan velge mellom alt fra sport og fritid til bensin, flyreiser og klær. Kredittkortet gir deg også tilgang til rabattprogrammet Santander Kickback, der man får avslag i prisen på kjøp i over 200 norskene nettbutikker. Med andre ord er det ganske mye penger å spare på å bytte ut bankkortet! Det eneste man må tenke på er at maksimal bonusutbetaling er 200 kroner/måneden eller 2000 kroner/årlig.

Bensinkort

Ettersom «drivstoff» er en av bransjene man kan velge å opptjene bonus i, så er Flexi Visa absolutt et godt bensinkort. Denne bonusen gjør at man kan fylle tanken uansett hvilken kjede man stopper hos, og allikevel tjene opp bonusen – noe som ikke er aktuelt for mange andre kredittkort på markedet. Med dagens bensinpriser betyr en bonus på 4 prosent at man sparer hele 60 øre/literen. Noen bedre?

Forsikringer

Flexi Visa har ingen forsikringer inkludert, men gjennom Santander kan man kjøpe en rekke forskjellige tilleggsforsikringer til gunstige priser dersom man søker om Flexi Visa.

Vilkår

– Du må være minst 20 år gammel for å søke om Flexi Visa.

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Santander Consumer Bank AS
PO Box 191
N-2381 Brumunddal
Telefon: 815 68 550

Gå til bestilling
Annonselenke