Landkreditt Bank Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.689,-.

  

Nøkkeltall

Effektiv rente:22,96 %
Aldersgrense:22 år
Rentefri tid:40 dager
Kredittgrense:50 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:4 %
Uttak i bank:4 %
Faktura:50 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:2 %
Cashback:Nei
Rabatt:Delvis
Drivstoffrabatt:Ja
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Landkreditt Bank Mastercard

Landkreditt Bank er langt fra den største i Norge, men det betyr ikke at banken ikke kan hevde seg på kredittkortmarkedet av den grunn – for det gjør de så absolutt med sitt kredittkort kalt Landkreditt Bank Mastercard. Man kan søke om kredittkortet uavhengig av om man er kunde hos banken eller ikke, og det kommer med såpass mange fordeler at mange nok vil vurdere å skifte bank etter å ha lest denne artikkelen. For hvis du setter pris på bensinbonus, reiseforsikring og lav rente så er du absolutt tjent med å ha Landkreditt Bank Mastercard i lommeboka.

Effektiv rente og kredittgrense

De aller største fordelene med Landkreditt Bank Mastercard kommer vi til senere, men de generelle betingelsene er slettes ikke så dårlige de heller. Kredittkortet gir deg for eksempel en effektiv rente på 22,96 prosent, noe som ikke er blant de beste i kredittkortmarkedet, men langt fra de dårligste heller. Det er noe høyt til at vi kan anbefale deg å handle ting på avbetaling med kortet, men uansett så har du inntil 40 dager med rentefri betalingsutsettelse. Kortet har også en relativt lav kredittgrense på kun 50 000 kroner, som er kun halvparten av hva mange andre banker vil kunne tilby deg.

fordeler Fordeler:

– God rente
– Reiseforsikring inkludert
– Meget bra drivstoffbonus

ulemper Ulemper:

– Strenge søkevilkår
– Lav kredittgrense

Bonuser, rabatter og cashback

Landkreditt Bank Mastercard er et kredittkort som har få bonuser og rabatter, men det jevnlig dukker opp tilbud på nettsidene til banken. I skrivende stund kan du for eksempel spare penger på kjøp av reisekoffert hos en utvalgt nettbutikk – men i motsetning til andre kredittkort så er det et svært begrenset rabattutvalg gjennom Landkreditt Bank Mastercard.

Bensinkort

Det Landkreditt Bank Mastercard allikevel scorer høyt på er en bensinbonus, der man sparer 40 øre per liter drivstoff man fyller på alle Statoil-stasjoner over hele landet. Dette er faktisk en bonus som er større enn hva de fleste kunder får med Statoil sitt eget dedikerte Mastercard, og følgelig er det vanskelig å påstå at denne bonusen er dårlig.

Forsikringer

En annen fordel med Landkreditt Bank Mastercard er at du og reisefølget ditt (inntil tre medreisende, eller alle familiemedlemmer som bor på samme adresse som deg) automatisk blir forsikret når du betaler 50% av reisekostnadene med ditt kredittkort. I tillegg til reiseforsikring får dere også en gunstig avbestillingsforsikring som kan komme godt med ved sykdom eller andre hindringer som gjør at man ikke får reist allikevel.

Vilkår

– Du må være minst 22 år gammel for å søke om Landkreditt Bank Mastercard.
– Du må ha minst 250 000 kroner i nettoinntekt.
– Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Karl Johans gate 45.
Telefon: 23 00 08 00

Gå til bestilling