MyHoliday Card

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.124,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:31,4 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:35 kr + 0,5 %
Uttak i bank:50 kr + 1,5 %
Faktura:0
Overtrekksgebyr:50 kr
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om MyHoliday Card

For svært mange nordmenn så er kredittkort synonymt med noe man bruker på ferie, og det er nok også den norske storbanken DNB klar over. Det er nemlig DNB som står bak kredittkortet MyHoliday Card, som altså er et produkt rette mot reiseglade nordmenn. Dette kredittkortet gir deg alle de grunnleggende funksjonene som et kredittkort må ha, samtidig som det er spesialtilpasset utenlandsreiser. Det betyr for eksempel at det er hundre prosent gebyrfritt å bruke samtidig som det har reiseforsikring inkludert sammen med en gunstig betalingsutsettelse.

Effektiv rente og kredittgrense

MyHoliday Card er definitivt en god partner å ha med seg på reisen ettersom det er gebyrfritt, men når reisen er over så er det viktig at man tilbakebetaler det beløpet man har brukt innen 45 dager. For etter denne perioden så begynner en effektiv rente på hele 31,4 prosent å løpe – og det er slettes ikke noe lav rente. Sammenligner man med andre norske kredittkort så er den svært høy, og følgelig anbefales det ikke å utsette betalingen av ferien for lenge med dette kredittkortet. Maksimal kredittgrense er for øvrig på 75 000 kroner, noe som skulle holde for de fleste «normale» ferier.

fordeler Fordeler:

– Masse reiserabatter
– Reiseforsikring inkludert
– Lang betalingsutsettelse

ulemper Ulemper:

– Høy effektiv rente

Bonuser, rabatter og cashback

MyHoloday Card har ingen cashback, men gjennom rabattprogrammet til DNB får du tilgang til en del gode rabatter – både reiserelaterte og andre rabatter. Selskapet samarbeider blant annet med reisebyrået VING om å kunne tilby deg gunstige utenlandsreiser når du betaler med kredittkortet, og en stor fordel er at du kan utsette betalingen med 4-6 måneder mot et lite gebyr (rundt 300 kroner). Perfekt når ferien ble dyrere enn antatt!

Bensinkort

MyHoliday Card har ikke noen drivstoffbonus og er derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Som det «optimale reisekortet» så har naturligvis MyHoliday Card reiseforsikring inkludert. Det eneste du behøver å gjøre for å aktivere den, er å betale minst halvparten av transportkostnadene (fly/tog etc.) med kredittkortet. Reiser du med familien så er alle medlemmer av husstanden forsikret, og reiser du med venner så gjelder den for deg selv pluss tre medreisende. Forsikringen gjelder alt fra ulykker til sykdom, transport, bagasje og tyverier. I tillegg har du også avbestillingsforsikring på reiser som koster inntil 30 000 kroner.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke om MyHoliday Card.

Kontaktinformasjon

Epost: KontaktskjemaAdresse: DNB,
Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo
Telefon: 815 22 040

Gå til bestilling