Liverpool Mastercard

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 17.099,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:31,33 %
Aldersgrense:20 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense:75 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:30 kr + 1,5 %
Uttak i bank:75 kr + 1,5 %
Faktura:35 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekksgebyr:50 kr/mnd
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja

Informasjon om Liverpool FC Mastercard

Finnes det kun en klubb i hjertet ditt, og heter den klubben Liverpool? I så fall er du i målgruppen for kredittkortet Liverpool FC MasterCard fra DNB, som er det eneste norske kredittkortet som er optimalisert for nettopp fans av den historierike fotballklubben. Interessen for Liverpool har i mange tiår vært enorm i Norge, og i skrivende stund er laget det andre mest populære i Norge når det dreier seg om det engelske ligasystemet. Derfor kan du som Liverpool-supporter ikke bare støtte klubben din med dette kredittkortet, men med Liverpool FC MasterCard sparer du også penger når du reiser over til balløya!

Effektiv rente og kredittgrense

Med kredittkortet Liverpool FC MasterCard dreier det meste seg om å spare penger på Liverpool-relaterte kjøp, samtidig som man naturligvis kan brife med kortet når man havner i fotballdiskusjoner. Men kortet skal naturligvis også utføre de «grunnleggende tingene» et kredittkort ble skapt for, og følgelig må man tenke på kostnadene også. Den effektive renten er på skyhøye 31,33 prosent, og kortet egner seg derfor dessverre dårlig for å handle ting på avbetaling med. Allikevel så kan man dra nytte av inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse.

Maksimal kredittgrense er på 75 000 kroner, og det er helt i tråd med hva andre norske tilbydere av kredittkort vil gi deg på sine kredittkort.

fordeler Fordeler:

– Optimalt for Liverpool-fans
– Rabatter og kampanjer
– Reiseforsikring inkludert

ulemper Ulemper:

– Veldig høy rente

Bonuser, rabatter og cashback

Liverpool FC MasterCard har ikke cashback, men har en del rabatter som spesielt er relaterte til Liverpool-fans. For eksempel så sparer man 20% på omvisninger og opplevelser dersom man reiser over til balløya for å besøke Anfield, samtidig som man får 20% avslag på mat og drikke i den offisielle sportskafeen på stadion. Kredittkortet har også en del andre rabatter som jevnlig oppdateres, samt en del tilbud og fordeler der man kan vinne billetter til Liverpool-kamper.

Bensinkort

Liverpool FC MasterCard har ingen drivstoffbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Med Liverpool FC MasterCard blir du automatisk forsikret når du legger ut på reise og betaler minst halvparten av reisekostnadene med ditt kredittkort. Med dette kredittkortet i lommeboka så vil man trolig besøke England og Liverpool for å se kamp, og da er reiseforsikring veldig greit å ha – og for øvrig dersom man skulle reise andre steder senere. Reiseforsikringen dekker både deg selv og inntil tre medreisende, eller hele familien dersom alle bor under samme tak og barna er under 21 år gamle.

Vilkår

Du må være minst 20 år gammel for å søke om Liverpool FC MasterCard.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: DNB,
Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo
Telefon: 47 815 2 1892

Gå til bestilling