Storebrand Mastercard Black

Gå til bestilling

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.664,-.

 

Nøkkeltall

Effektiv rente:20,23 %
Aldersgrense:18 år
Rentefri tid:45 dager
Kredittgrense: 50 000
Årsavgift:0
Administrasjonsgebyr:0
Varekjøp:0
Uttak i minibank:3 % (0,- i utland)
Uttak i bank:3 %
Faktura:25,- (eFaktura 0,-)
Overtrekksgebyr:I/T
Valutapåslag:1,75 %
Cashback:Nei
Rabatt:Ja
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring:Ja (mot gebyr)

Informasjon om Storebrand Mastercard Black

Som norske banker flest, så har også Storebrand et eget kredittkort å tilby sine bankkunder. Kredittkortet fra denne banken heter Storebrand MasterCard Black, og er ett av to kredittkort som banken tilbyr (det andre heter Platinum). Det er et gunstig kredittkort som kombinerer det beste fra flere verdener, med både gunstige betingelser og rabattavtaler som man kan dra nytte av når man handler – og et er optimalt valg for deg som er kunde eller vurderer å bli kunde hos Storebrand.

Effektiv rente og kredittgrense

Storebrand MasterCard Black kan tilby deg en meget lav effektiv rente på 20,30 prosent, noe som er blant de aller laveste rentene vi har sett på norske kredittkort. Det gjør et kredittkortet er velegnet for kredittbrukeren som ikke nødvendigvis alltid klarer å betale tilbake kreditten man har brukt før den rentefrie perioden har passert. Et lite skår i gleden er at kredittkortet Storebrand MasterCard Black kun tilbyr en kredittgrense på inntil 50 000 kroner, noe som er halvparten så lavt som mange andre banker, men det skulle uansett holde for de aller fleste.

fordeler Fordeler:

– Meget lav rente
– Betalingsfri utsettelse
– Mange rabatter

ulemper Ulemper:

– Lav kredittgrense
– Reiseforsikring koster ekstra

Bonuser, rabatter og cashback

Norske sparebanker har ikke for vane på seg til å ha omfattende rabattprogrammer og cashback på sine kredittkort, og det er heller ikke tilfellet for Storebrand MasterCard Black. Men noen rabatter får man faktisk, og da spesielt på norske spisesteder og leiebilforretninger. Men det dukker også opp rabatter på overnattinger og i vanlige butikker, slik at det gjelder å alltid følge med dersom man vil dra fordel av rabattprogrammet til Storebrand.

Bensinkort

Storebrand MasterCard Black har ikke noen bensinbonus og egner seg derfor dårlig som bensinkort.

Forsikringer

Mens de fleste moderne kredittkort har reiseforsikring inkludert uten ekstra kostnad, så er ikke dette tilfellet for Storebrand MasterCard Black. For «gratisversjonen» av kredittkortet har nemlig ingen forsikringer inkludert, men hvis man betaler et årsgebyr på 390 kroner så får man både reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Dette er uansett billigere enn hva man får i banken, men fortsatt er det et dårligere tilbud enn hva andre banker kan gi deg gjennom sine kredittkort.

Vilkår

Du må være dagligbankkunde og ha lønnskonto hos Storebrand for å søke om Storebrand MasterCard Black.

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Storebrand, Professor Kohts vei 9, Lysaker
Telefon: 08880

Gå til bestilling